Hot

DUHOVITA OBJAVA

MARKO GRUBNIĆ VEČERAO S MOMČILOM GUROVIĆEM PA ONDA PORUČIO: ‘Moj je veći od njegovog’

Stilist se na svoj način pohvalio većom porcijom i nasmijao tisuće pratitelja

Marko Grubnić na Instagramu je objavio fotku s večere i oduševio pratitelje.

MARKO GRUBNIĆ SE FOTKAO U KUPAĆIM GAĆICAMA: Fanovima je otkrio mišićavi torzo, pa objavio emotivan post

Stilist je u ponedjeljak navečer uživao u večeri s Momčilom Gurovićem. Dečki su se odlučili za burgere, a Grubnić je uz video burgera napisao: “Moj je veći od njegovog” i dodao emotikone koji plaču od smijeha.

Instagram/Marko GrubnićFoto: Instagram/Marko Grubnić

“Meni je najveće zadovoljstvo uživati u ljetu, a ovo ljeto je bilo jedno od ljepših ljeta u mom životu. ‘Novo normalno’ pod parolom ‘držimo distancu’ i ‘ostanimo odgovorni’ omogućilo mi je da uživam u miru i sa svojim najdražim ljudima kao nikada prije do sada. Beskrajno cijenim ovo ‘novo normalno’ jer toliko je lijepo biti u svom malom svijetu, na neki način daleko od svih, putovati sigurno, ne družiti se pretjerano, samo uživati u ljepotama svoje zemlje”, napisao je popularni stilist nedavno na Instagramu.

View this post on Instagram

Goodbye Summer! ☀️👋🏼👋🏼 Gledajući ovu fotku, osjećam mir i sjećam se svake zrake sunca na svome tijelu… Meni je najveće zadovoljstvo uživati u ljetu, a ovo ljeto je bilo jedno od ljepših ljeta u mom životu. "Novo normalno" pod parolom "držimo distancu" i "ostanimo odgovorni" omogućilo mi je da uživam u miru i sa svojim najdražim ljudima kao nikada prije do sada. Beskrajno cijenim ovo "novo normalno" jer toliko je lijepo biti u svom malom svijetu, na neki način daleko od svih, putovati sigurno, ne družiti se pretjerano, samo uživati u ljepotama svoje zemlje… Jedno od naj šarmantnijih i definitivno najljepših mjesta koje sam otkrio ovog ljeta jest Istra. Oduševila me Istra, Istarska hrana, Istrijani ali i @villassborghetto… Moje omiljeno mjesto za isključenje od svijeta i totalno punjenje baterija, mjesto gdje je baš sve po mom guštu… Jesen nam lagano kuca na vrata, veselim joj se, ali i dalje držimo distancu, ne ulazimo u velike skupine ljudi, nosimo maske prema preporukama, i održavajmo osobnu higijenu, brinimo se o bližnjima, posebno o rizičnoj populaciji i bit će nam lijepa i mirna ova jesen… 🥰 #helloSeptember 💞

A post shared by Marko Grubnic (@markogrubnic) on

“Jesen nam lagano kuca na vrata, veselim joj se, ali i dalje držimo distancu, ne ulazimo u velike skupine ljudi, nosimo maske prema preporukama, i održavajmo osobnu higijenu, brinimo se o bližnjima, posebno o rizičnoj populaciji i bit će nam lijepa i mirna ova jesen…”, dodao je.

Povratak na Net.hr