TV

BACIO SE NA KOLJENA

MARINA JOŠ TEČE NJEGOVIM VENAMA…: Romano liječi slomljeno srce na cajkama

Nakon što je prekinuo s Marinom koja je otputovala u Tursku, pobjednik regionalnog Big Brothera utjehu traži u narodnjačkim klubovima.

Romano Obilinović nedavno je prekinuo s Marinom Raguž, s kojom je započeo romansu pred kamerama u regionalnom Big Brotheru.

TRAKAVICA SE NASTAVLJA! Romano Obilinović ima štošta za reći o Marini nakon prekida

No, njihova ljubav nije bila dugog daha, a Romano, čini se, slomljeno srce liječi u narodnjačkim klubovima.

Na stranici na Facebooku Using Romano Obilinović Žorž quotes in everyday life tako je osvanuo video u kojem se Splićanin baca na koljena i ‘iz srca’ pjeva stihove hita Nataše Bekvalac Nikotin.

S Romanom je snimljena i atraktivna brineta, no nije poznato u kakvom je odnosu s Žoržem.

Obilinović i Marina su prekinuli u listopadu prošle godine. Marina je odlučila otpustovati u Istanbul gdje je dobila manekenski angažman, a Romano je odbio ići s njom.

“Što ću ja u Istanbulu? Ona će na revije i partyje, a ja ću sjediti u kafiću, čekati je i moliti Boga da me netko bombom ne raznese”, izjavio je nedavno Romano.

Marina je ispričala drugačiju verziju.

Bivši par
Bivši parFoto: Screenshot/YouTube

“Nisam navikla cijele dane sjediti kod kuće i čekati Božju milost. Nikad tako nisam živjela. Ne želim biti nečiji rob i cijele dane besposličariti. Takav život jednostavno nisam mogla podnijeti”, izjavila je manekenka te dodala da “Romano nije tako nevin kako se svima činio”.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr