SUPERPAR

MARIJETA I BALCANO PRVI NAPUSTILI SHOW: ‘Došli smo se zabaviti, bilo je kako je bilo – kiksali smo i mi smo krivi…’

‘Nije pošteno što smo prvi ispali jer smo mislili da će baka i djed. Otpočetka govorimo da imaju taktiku“, rekli su Marijeta i Balcano, prvi par koji je napustio show

Novi je dan, kandidati se bude i počinje još jedna epizoda zabavne emisije „Superpar“ u kojoj će jedan par napustiti natjecanje. I dok su neki pili kavu, Dolores i Anton povezivali su se s prirodom! „Hvala ti, brezo, hvala ti drvo, da sam uspješan kao ti i stabilan“, rekao je Anton grleći stablo. Balcano i Matej pili su kavu u dnevnoj sobi, razgovarajući o pjevanju i partnericama, a Tina i Mate pričali su o svom odnosu. „On misli kad odem negdje – da ga prevarim“, komentirala je Tina, a Mate se pravdao da bi se svatko na njegovu mjestu tako ponašao. „Ja sam sam s djecom kod kuće, a ti si negdje“, rekao je.

KOLIKO SE PAROVI DOBRO POZNAJU? Večerašnji izazov otkrit će njihove životne prioritete

Životni prioriteti

Ratka i Nikolana pile su kavu na balkonu i razgovarale o muževima i njihovim „ovisnostima“ – Gordon voli previše lov, a Marko videoigrice. „S godinama mu je to postao smisao života“, rekla je Ratka, a Nikolana dodala kakve je razgovore vodila sa suprugom prije dolaska u “Superpar”: „Marko je rekao da bez telefona neće ići.“ U kuhinji su bili Jelena i Mirko, koji je zaključio da je njegova supruga preosjetljiva. „Nemam te namjeru živcirati“, zaključio je najstariji natjecatelj. Tina i Mate izašli pričali su o današnjem zadatku. „Nije mi bitno hoćemo li biti prvi, nego da prođemo zadatak“, rekao je Mate.

Enis je najavio zadatak i naglasio da i gledatelji pred malim ekranima mogu učiniti isto. „Ako se hoćete posvađati, možete i kod kuće s partnerom napraviti sličan zadatak“, rekao je. Dakle, u dvorištu je postavljen most visok pet metara, a partneri su se penjali svatko sa svoje strane i gradili stepenice na kojima su ispisani njihovi životni prioriteti. Naravno, važno je da parovi imaju što više zajedničkih prioriteta, što će im nositi bodove kao i vrijeme u kojem sve naprave.  „Prioriteti su nam se mijenjali iz godine u godinu“, rekli su Ozana i Ognjen koji su prvi počeli graditi svoje stepenice, vjerujući kako im ovaj izazov neće biti problem. U manje od pet minuta stavili su svoje prioritete, a na kraju imaju šest zajedničkih.

RTL

Nisu se svi slagali

Sljedeći su bili Daliborka i Matej te Marijeta i Balcano. „Nama je prioritet da stvorimo dom, da djeca i mi budemo zdravi“, rekao je Matej, a imali su samo jedan pogođen prioritet. „Ali to su djeca, to je najbitnije“, opravdavali su se. I Marijeta i Balcano imali su samo jedan zajednički prioritet te su komentirali: „Jedan, ali vrijedan.“ Sljedeći par bili su Mirko i Jelena, koja se bojala kako zbog leđa i visine neće moći obaviti zadatak, no obećali su da će dati sve od sebe. Pogodili su tri prioriteta i oboje su mislili kako će ih biti više. „Opet si išao po svome“, ljutito je komentirala Jelena.

Na red su došli Ratka i Gordon te Nikolana i Marko. Ratka i Gordon imali su tri prioriteta, a ljepša polovica komentirala je: „Seks mi je na sedmome mjestu zato što nemam dovoljno vremena. On ide u lov, dođe umoran i prvi zaspe.“ Nikolana i Marko imali su dva prioriteta, a Nikolana se čudila što je njezin partner nakon djece i partnera stavio – seks! „Sada imamo djecu, to možemo malo i pogurnuti negdje sa strane“, rekla je Nikolana, no Marko kaže da ne može tako.

RTL

ONAJ TKO JE NAJBOLJE PIPAO I MIRISAO DOBIO JE NAJVEĆU NAGRADU: Pala su prva razočaranja u muževe; ‘Malo mi je falilo da zaplačem’

Ozana i Ognjen imali čak šest istih prioriteta

Stigao je par kojem je pobjeda u izazovu najpotrebnija – Tina i Mate, a poslije njih i Dolores i Anton. „Razlika u godinama utječe na prioritete, što isto čini paletu boja raznolikijom“, rekao je Anton, a Enis ih je zafrkavao da se mogu slagati samo u šumi jer su imali samo dva zajednička prioriteta. A ni Tina i Mate nisu bili sretni. „Kako možeš misliti da svoju djecu koja su mi rasla ispod srca devet mjeseci i koju sam rodila neću staviti kao prioritet?“ ljutila se Tina jer su imali samo dva zajednička prioriteta.

Nakon izazova kandidati su se vratili u kuću kako bi im Enis rekao stanje na tablici. Najbolji su bili Ozana i Ognjen sa šest istih prioriteta i postali su superpar ovog ciklusa, što znači da imaju određene pogodnosti skrivene u kovertama. Pogodnosti su 5000 ili 10.000 kuna u banku, dupli glas u eliminaciji, spašavanje jednog para u eliminaciji, biranje para koji neće glasati u eliminaciji i prazna koverta. „Koverte su prokletstvo jer morate odlučivati o tuđoj sudbini“, rekao je Mirko.

Tina i Mate bili su prvi par koji je ušao u eliminaciju, a kako su Daliborka i Matej te Marijeta i Balcano imali po jedan zajednički prioritet, o njihovoj je sudbini odlučivalo vrijeme. Izazov su brže odradili Daliborka i Matej pa su Marijeta i Balcano drugi par u eliminacijama. „Iznenađen sam novonastalom situacijom, računali su svi da će ići baka i djed“, rekao je Balcano, a Marijeta je dodala kako su im i naporni. „Oni su prehlađeni, njih sve boli, žele ići van, spakirali su kofere, oni su, ovo, oni su ono… i na kraju sašiju nam kajlu samo takvu“, komentirali su Tina i Mate najstariji par.

RTL

Show su napustili Marijeta i Balcano

Nakon rasprave o eliminacijama i tko je kome draži u kući, Ozana i Ognjen odabrali su kovertu sa 5000 kuna i počele su eliminacije. Enis je objasnio kako će ostali kandidati davati narukvicu paru za koji žele da ostanu u kući, a Anton i Dolores odabrali su Tinu i Matu. Ozana i Ognjen narukvicu su dali Marijeti i Balcanu, a Ratka i Gordon – Tini i Mati. Daliborka i Matej su se rasplakali i rekli kako su odlučili da ostanu Tina i Mate. Nikolana i Marko dali su još jednu priliku Tini i Mati, a Jelena i Mirko svoju su narukvicu dali Tini i Mati.

Pet glasova dobili su Tina i Mate i Marijeta i Balcano su prvi par koji je napustio „Superpar“. „Došli smo se zabaviti, bilo je kako je bilo – kiksali smo i mi smo krivi“, komentirali su Slavonci. Tina i Mate dobili su novi zadatak – odabrati dva para koji mogu zamijeniti sobe. Tina i Mate odlučili su otići u kamp-kućicu i Dolores i Antonu prepustiti svoju Vlažnu sobu. „Ne stane ti muž u kampicu“, govorila je Dolores, no oni su svejedno odlučili spavati ondje.

‘Moramo više raditi na sebi’

„Nije pošteno što smo prvi ispali jer smo mislili da će baka i djed. Otpočetka govorimo da imaju taktiku“, govorili su Marijeta i Balcano, koji su se potom pozdravili sa svima. „Više vremena trebamo provoditi zajedno i moramo raditi više na sebi“, komentirali su dojmove o sudjelovanju u showu.

Hoće li se nakon prvih eliminacija promijeniti odnosi u kući, kako će se Tini i Mati svidjeti u Villi Imperijal te hoće li se Jelena i Mirko odvojiti od svih – ne propustite pogledati u novoj epizodi zabavne emisije “Superpar” u 21 sat na RTL-u!

RTL

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr