TV

SPEMA SE ZA KASTINGE

MANEKENKA NEVE JE U TRENINGU: Svakodnevno trenira da pronađe pametnog i bogatog muškarca

Splićanka je smršavjela pet kilograma kako bi mogla ići na kastinge. Oduvijek se željela baviti manekenstvom, a sada je uzela stvar u svoje ruke i vježba u teretani. Nada se da će u ovoj sezoni uspjeti pronaći srodnu dušu.

Nevenka Bekavac iz Splita, koja je u lanjskoj sezoni emisije Ljubav je na selu pokušala osvojiti Žigu iz Lučana ponovno se prijavila u show.

LEGENDARNA NEVENKA IZ LJUBAV JE NA SELU OPET RASTURA: Ovaj put se okušala u Brzoj lovi

“Treća sreća”, kaže Neve, a ovoga je puta dala sve od sebe da pronađe srodnu dušu. Između ostaloga, smršavjela je pet kilograma jer svakodnevno odlazi u teretanu gdje vježba i po tri sata, a cilj joj je baviti se sportom i biti uspješna u tome, rekla je Splićanka za 24 sata.

“Smršavjela jesam, ali želim još. Skinula sam oko pet kilograma u roku od mjesec dana. Nisam to planirala, ali mislim da se na meni vidi da sam sad više fit”, rekla je Neve za 24 sata.

Želi se baviti manekenstvom

SUSRET NESUĐENIH LJUBAVNIKA: Žigo i Neve oči u oči nakon ljubavnog brodoloma u ‘Ljubavi na selu’

Nevenka je kao 21-godišnjakinja sudjelovala na izboru za Miss sporta, a želja za bavljenjem manekenstvom u njoj i danas gori.

“Naravno da mi je želja baviti se manekenstvom jer kad sam već išla na tečaj, zašto se time ne bih i bavila. Volim se šminkati i sređivati, obožavam to, zar to nisu lijepe žene? Možda ja nisam, ali one jesu. Voljela bih imati muškarca iz tog svijeta, da me pazi i voli”, objasnila je Nevenka.

Neve je otkrila i kakav je njen idealan muškarac. Ne traži mnogo, već samo – da se lijepo slažu, da bude lijep, pametan i situiran.

Objasnila je i zašto nije uspjela njena romansa s brkatim Ličaninom.

“Nije mi žao što nisam osvojila Žigu, jer da ga ja želim osvojiti, ja to uvijek mogu. Neka se on ne ljuti, ali, eto, prijatelji smo. Žigo je dobar u duši, super je i opušten, ali on voli sebe uzdizati, a drugog spuštati. Mene to nervira. On kao muškarac mora dati prednost ženi jer smo mi nježna bića i ne možemo sve same”, zaključila je Nevenka.

Povratak na Net.hr