TV

Big Brother zakuhao stvar

LUDILO JE POSTALO JOŠ LUĐE: Andrea izbačena, braća Vasić ponovo zajedno

Big Brother do sada je bio nepredvidiv i kreativan, a iznenađenja za stanare (i gledatelje) doslovno je sipao iz rukava.

Ovaj tjedan u kući Velikog Brata obilježila je jedna svečanost. Naime, vjenčanje Mandarine i Kebaba Juniora, u čije uloge su uskočili Zorica i Mika, zaokupilo je stanare, a ukoliko zadatak izvrše napokon će se u njihovu budžetu naći dovoljno novca za sve luksuze koje ovih dana nisu imali jer prošlotjedni zadatak nisu izvršili. Očekivano, to je izazvalo apsolutnu pomutnju, ali i brojne svađe zbog manjka hrane (i ostalih sitnica koje životnu sreću u Bog Brother kući znače).

Za izbacivanje su nominirani Goran, Andrea, Ivona i Luka, a tko će izletjeti ili možda završiti kod Vasića, teško je reći. Ipak, vjerujemo da Veliki Brat već ima neki spektakularan plan.

Na samom početku, voditeljski duo Antonija i Sky dali su na znanje da ipak nema nikakvih spašavanja u obliku prelaska kod Vasića, već da će prvi stanar zaista napustiti kuću o čemu će odlučiti gledatelji.

PRDE, PIŠAJU I JOŠ MNOGO VIŠE: Vasići i Stefani su zaboravili da postoji bonton

Zamjena “bliznaka” i trenutak istine

Prvo iznenađenje u režiji Big Brothera bila je zamjena blizanaca Vasić, što je značilo da će Giba u ulozi Mike neko vrijeme boraviti s ostali stanarima. Ukoliko ih stanari ne prokuže, najpoznatiji “bliznaki” Balkana će dobiti imunitet. U rekordnom vremenu Giba je postao Mika i krenuo u svoju veliku avanturu. Nakon točno pet sekundi stanari su postal sumnjičavi.

Big Brother je zamijenio Vasiće, a u studio je ušetala majka vampirice Stefani. Ponosna mama Katja rekla je da i dalje podržava svoju kćer bez obzira na prvobitni šok. Također, potvrdila je da je Stefani zaljubljena u Ervina i da joj je to sada prioritet te je dodala da bi bilo super kada bi svi ljudi bili poput njezine Stefani.

U međuvremenu, svima u kući postalo je jasno da Mika nije Mika nego Giba, što im je voditeljski duo i potvrdio. Giba je otkrio svoj pravi identitet, Mika se vratio, a veselju nije bilo kraja.

“Igra istine” bila je sljedeća točka na dnevnom redu. Voditelji su postavili pitanja, a stanari (osim Gibe) na table su morali napisati iskren odgovor. Dok su stanari zbrajali glasove, Antonija je popričala s Goranovom zaručnicom I Ivoninim dečkom. Oni jako ponosni te su naglasili da vole svoje bolje polovice.

Po broju glasova titula najiskrenijeg stanara je pripala Antonu. Drugo pitanje je glasilo: “Koji stanar je najiritantniji?” Giba je prebrojao glasove i ukrasio Gorana medaljom, odnosno tablom najiritantnijeg. Uslijedilo je pretposljednje pitanje: “Tko je najveći spletkaroš?”, a i tu je titulu odnio Goran. Posljednja titula koja se dodijelila bila je ona za najneurednijeg stanara, a ona je ostala neizvjesna jer je većina stanara napisala vlastito ime.

JE L’ KUŽIŠ? KRUŽIM, KRUŽIM: Mama Vasić (opet) nadmašila samu sebe

Prvo izbacivanje

Odluka je pala: kuću na Košutnjaku zauvijek će napustiti Andrea, što stanare nije pretjerano uznemirilo. Srećom, ni Andrea nije pustila suzu zbog izbacivanja. Po izlasku je izjavila kako želi da sljedeća ispadne Zorica koja joj se najmanje svidjela, a kao pobjednika vidi Antona.

Vasići su opet dobili jako važan zadatak. Naime, morali su izabrati ukućana koji će dobiti ponudu koju ne može odbiti. Ta osoba će morati izabrati jedan od dva zadataka, a bira si i partnera u zločinu. Nagrada za trud – 10 000 eura. Zanimljivo, napomenuo im je da i oni mogu osvojiti taj novac i da će detalje saznati s vremenom. Ubrzo nakon toga, Rade I Rada su donijeli odluku: u borbu za lovu ide Goran.

Da bi osvojio pozamašnu svotu Goran (koji je uvjeren da ga je za zadatak izabrala publika) morao je odlučiti s kojim će sustanarom podijeliti novac. Goran je kao partnera u zločinu izabrao Branislava koji mu se pridružio i saznao što mu se sprema.

Naime, Veliki Brat im je ponudio dvije opcije: prva opcija je da uzmu po dvije i pol tisuće eura i da u kući ne bude hrane četiri dana, a druga da uzmu po pet tisuća i da hrane ne bude šest dana. Za odluku imaju 24 sata.

Velika lova je u igri, jedan stanar je izbačen iz kuće, braća Vasić ponovo su ujedinjeni, a prilično je jasno da će ovo biti još jedan ludi tjedan u najpopularnijoj kući na Balkanu.

.

Povratak na Net.hr