TV

POSLJEDNJA EPIZODA

LOKASOVA DJEVOJKA U ‘NESTALIMA’ PLESALA U GRUDNJAKU; Jedni gledatelji oduševljeni, drugi zbunjeni: ‘Što se ovdje događa?’

Mišljenja gledatelja o posljednjoj epizodi serije ‘Nestali’ su podijeljena, neki su oduševljeni, a nekima se nije svidjela

Ovoga ponedjeljka na Hrvatskoj radioteleviziji emitirana je posljednja epizoda serije “Nestali”, a gledatelji su na Twitteru komentirali kako je ta serija pravo osvježenje nakon “Generala”.

ODUŠEVLJENJE PROPALO, GLEDATELJI POPLJUVALI NOVU EPIZODU SERIJE ‘NESTALI’: ‘Ko’ da gledaš lošu epizodu X- filesa’

“Nakon parodije zvane General, ‘Nestali’ ponedjeljkom je bilo pravo osvježenje. Istina, bilo je mana (dijalog nekada toliko tih i nerazumljiv, da se pitam dal su uopće nosili mikrofone itd.), ali definitivno napredak, npr. glazba, dobri glumci, atmosfera… Čestitke Lokasu i ekipi”, komentirao je jedan gledatelj.

“Pri kraju me jesu pekle suze u očima. Nervoza i Gradski koliko su bili poput psa i mačke, su se bodrili… Ja sam oduševljena. Mislim, svaka čast ekipi na najboljoj seriji koju sam ikad vidjela”, glasio je jedan od komentara.

No, neki gledatelji ipak nisu bili toliko oduševljeni serijom.

“Toliko pucnjave na kraju prema autima koji ih slijede, a ni jednom prednje staklo nisu razbili”, “Jel’ mi može netko objasnit što se u ovoj epizodi događa? Stvarno mi ništa nije jasno više”, “Prva epizoda podnošljiva, druga teško probavljiva, ova je zasad pre*eravajući kvaziartistički trash”, samo su neki od negativnih komentara.

‘NESTALI’ OPET ODUŠEVILI: ‘Poslije ovog, General je smiješan i nebitan’; ‘Mislim da je Gotovina ljubomoran’; ‘Na kraju kao horor’

Scenarist Joško Lokas angažirao je svoju djevojku Jelenu Katarinu Kapu koja je u posljednjoj epizodi serije glumila pjevačicu koja na bini pleše s novčanicama u grudnjaku.

Screenshot HRT

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr