TV

NA FARMI

LJUBAVNE DRAME SE NASTAVLJAJU: ‘Ti gubiš prijatelja zbog osobe koja te iskorištava’

Sedmi po redu Sajam prošao je po očekivanjima farmera.

Gazda Goran vodio je na Sajam Tomislava te su zaradili 153 dukata, dok je Gazdarica zelenih, Daniela, na Sajam vodila Kristijana i oni su zaradili 127 dukata.

Nakon što su sve prodali te obavili kupovinu, dočekala ih je gospođa Ljerka Grakalić iz Udruge Kamensko koja im je pokazala kako se šivaju kućne papuče na starinski način i kako se pletu nazuvci za te iste papuče. Za idući Sajam morat će napraviti 15 lutki i 3 šala.

CRVENA ZADRUGA PRED RASPADOM? Tomislav: Neću birati protivnika iz zelene zajednice, već iz svoje! Borit ću se do kraja protiv svih

Dok je Daniela upijala postupak štrikanja, Goran se cijelo vrijeme presavijao od smijeha. Pokušao je i on plesti, no kako je kasnije kazao svojim farmerima – ne sjeća se ničega. „Meni je samo bilo u glavi da me otac gleda kako ja pletem vunene papuče. Ja sam se kečio sam sebi cijelo vrijeme,“ priznao je sa smiješkom Goran.

Zanimljivo je bilo vidjeti aukciju na Sajmu za pijetla i kokoš. Od početnih 14 dukata, prodavač je Danieli i Kristijanu ove dvije životinje prodao za 10 dukata. Gazda Goran nije htio ići iznad 7 dukata. Pijetao i kokoš bili su prava senzacija na farmi, a farmeri su ih nazvali Jurek i Katica. Najviše je bila oduševljena Jasmina: „Moram priznati da je Jurek odmah zauzeo borbenu poziciju i nije dao na svoju Katicu kad je pričao naš pijevac. Toliko se izborio i baš je bio onako snažan bez obzira koliko god da je mali i baš bi trebao biti tako svaki muškarac,“ kazala je ona, a Gordan se složio da muškarac također treba štiti svoju ženu i zaključio: „Da je Jasmina meni žena, i da me voli kao što ja volim nju, ja bih bio drugačiji!“

Kako se približio dan odabira prvog duelista, kalkulacije na farmi postale su sve žešće. Ante je kazao kako on ne bi radio razliku među zelenom zajednicom te kako bi jednog po jednog izbacivao vani, a na tu misao utjecala je Gordanova rečenica da jedva čeka u dvoboju njega, Tomislava i Gorana.

„Ja mislim da Gordanu kako Jasmina i Domi nametnu da se on tako ponaša,“ komentirala je Josipa, a Ante je zaključio: „On očekuje da će on s njom nešto imati. Ona će njemu davati nadu jer ona živi za to da joj netko podilazi. Da on dobije nagradu onda bi ona došla kod njega 10-15 dana i uzela bi mu sve pare i otišla bi.“

Barbara je kazala kako smatra da bi Gordan Jasmini dao sav novac te kako je on veći naivac od nje same. „Ja sam mu nekidan rekao: ti baš gubiš prijatelja za neku osobu koja te iskorištava. I on meni govori kao, pusti ti mene, nešto je rekao u smislu kao, ja volim Jacu,“ zaključio je Ante raspravu.

crvena-zadruga1

Povratak na Net.hr