Tko tu koga? Romantično putovanje se pretvorilo u ‘petljanac’

Potraga za srodnom dušom u serijalu Ljubav je na selu bliži se kraju. Na romantičnom putovanju pružena je zadnja šansa ljubavi. Hoće li ona napokon pokucati na vrata ili će se ušuljati u nečiji tuđi krevet?

U prošloj epizodi Ljubav je na selu gledatelji su saznali koji su se ljubavni parovi zaputili na romantično putovanje, no u novoj epizodi kandidati će zaboraviti tko je s kime stigao.

Živahni Matija, koji je došao u društvu prve farmerice Silvije, bacio je oko na Marinu i naljutio svoju pratilju.

Naime, nakon burne noći u wellnes centru, Matija je završio u krevetu kod Marine, a Marinko, koji je bio Marinin par, spavao je pred vratima njihove sobe.

Razlog cijele novonastale situacije je dogovor između Marine i Matije, no koliko je on uvjerljiv za ostale kandidate? Nakon olujnog jutra i napete situacije za doručkom, parovi su dobili kartice s mjestima za izlete.

Tako su Marina i Marinko otišli u posjetu pivovari i panoramsku vožnju avionom, TV supružnici, Anto i Anita, upustili su se u golf avanturu, a Silvija i Matija u posjetu čokolateriji.

Iako su došli odvojeno i u svađi, Lucija se odvažila pozvati Sašu na romantični spoj.

No druženje je bilo sve samo ne romantično.

U petak od 20 sati gledatelji mogu saznati što se sve događalo na zajedničkom putovanju te kako se kandidati ponašaju izvan svojih ljubavnih farmi.

Povratak na Net.hr