SRPSKI REALITY SHOW

LIJEPA STOMATOLOGINJA IZ RIJEKE IDE U ‘ZADRUGU’: ‘Obitelj mi je u šoku’; Otkrila je i hoće li biti seksa pred kamerama

Zanosna Monika smatra da će joj sudjelovanje u ovakvome projektu pomoći u budućnosti

Prošle sezone u srpskom reality showu “Zadruga” pobjedu i nagradu od 50.000 eura odnijela je Slavonka Iva Grgurić. Već se najavljuje novo izdanje, a ondje ćemo opet imati svoje adute. Jedan od njih je atraktivna Monika Horvat.

Ova Riječanka odrasla je u Njemačkoj, ima 28 godina i fakultetski je obrazovana.

“U listopadu prošle godine diplomirala sam na Stomatološkom fakultetu te sam po struci doktorica stomatologije. Međutim, kako je moj fakultet izrazito dugo trajao, odlučila sam se odmoriti i neko vrijeme baviti se stvarima kojima prije, zbog obaveza na fakultetu, nisam mogla, a to su putovanja, Instagram, pa i reality show, u koji sam pozvana. U slobodno vrijeme treniram, volim jahati, plivati, a ponekad znam i zapjevati na nekoj rođendanskoj zabavi”, izjavila je Monika za 24 sata.

Smatra da će joj to pomoći u budućnosti

Kako je sama rekla, poziv za sudjelovanje u kontroverznoj “Zadruzi” došao je u pravome trenutku. Ni sama ne zna točan odgovor na pitanje zašto je potvrdno odgovorila na ponudu.

“Rekla bih da glavni razlog ulaska i ne postoji. Pristala sam jer mi se činio interesantan i zabavan, iako je jasno da sam se upustila u pravu avanturu. Pristala sam spontano i hirovito jer takva i jesam”, objasnila je.

Lijepa stomatologinja smatra da će joj sudjelovanje u ovakvome projektu pomoći u budućnosti. “Baš zato što sam svestrana, mislim da će mi otvoriti neka vrata da bih ostvarila neke ideje i snove”, dodala je.

O pobjedi ne razmišlja, ali vjeruje u sebe

U ovom showu nije lako, svjesna je toga i Monika. A izdržati do kraja dalek je i dug put. Ona zasad još ne gleda toliko daleko, vodi se mišlju da je važno sudjelovati.

“Htjela bih izdržati. To je ključno. A koliko, ne znam, to će gledatelji odlučiti, zar ne? Ja se nadam samo da će svi oni koji me znaju biti ponosni na mene i da nikoga neću osramotiti jer naravno da čovjek pod različitim okolnostima može svakako reagirati”, priznala je Riječanka.

O pobjedi i ponavljanju uspjeha Ive Grgurić ne razmišlja. No ističe svoje kvalitete zbog kojih bi možda i mogla otići od kraja.

“Ne mogu razmišljati toliko daleko i odgovoriti na pitanje o pobjedi. Ovo je za mene sve novo i napeto te ulazim opušteno kao ja, da bih se zezala i naučila strpljenju u određenim situacijama. Moje kvalitete su da sam izrazito organizirana i uredna, ambiciozna i znatiželjna te ispunjavam uvijek sve na vrijeme. Također sam iskrena, što osobno smatram kvalitetom, ali mi se zna i obiti o glavu, a ponekad se pretvori u manu”, rekla je Monika za 24 sata.

Obitelj i prijatelji nisu oduševljeni

Njezina obitelj nije pretjerano oduševljena ovim potezom, no ona ih potpuno razumije.

“Sumnjam da bi ičija obitelj i bila sretna kad im dijete ode u takvu pustolovinu. S obzirom na to da sam dugo studirala, jer faks traje šest godina, a malo sam i produljila, naravno da moji očekuju da radim u struci, a ne da se provlačim pred malim ekranima u realityju. Međutim, kad su se oporavili od šoka i pomirili se s mojom odlukom, sad me podržavaju, kao što su me cijeli život podržavali u svim mojim ‘ludostima’”, otkrila je Monika.

Jednako smatraju i prijatelji, no ističe da oni koji je dobro poznaju vjeruju u nju i smatraju kako je baš prava osoba za “Zadrugu”. Ne smeta joj, kaže, što će njezina privatnost biti toliko izložena javnosti.

“Ipak znam što znači reality i jasno mi je bilo u što se upuštam. Ne bojim se reakcija svojih bližnjih jer oni koji su mi bližnji znaju tko sam i što sam, kakve su moje reakcije te će razumjeti zašto sam u kojem trenutku kako reagirala”, objasnila je stomatologinja.

Ne želi se svađati i seksati pred kamerama

Što se tiče seksa pred kamerama, Monika nema što reći osim da smatra kako to nije za javnost, međutim, kako kaže, svatko odlučuje za sebe te nikoga ne osuđuje. Ona, pak, tvrdi da nikad ne bi mogla biti intimna s nekime pred očima javnosti.

U novoj bi sezoni “Zadruge” trebalo biti nekoliko Hrvata, no Moniki to nije važno, već kaže da je nebitno odakle je tko jer su za nju svi isti. Ne boji se ni svađa i tučnjava jer “i u realnome životu ima toga pa se normalan čovjek snađe”. Za sebe kaže kako uvijek nastoji izbjeći konflikt, osim ako je netko izravno ne napadne.

O honoraru koji će dobiti od srpske produkcije Riječanka nije željela govoriti, a otkrila je kako i poznaje svoje prethodnicu Grgurić.

“Poznajem Ivu iz viđenja, srele smo se jednom prilikom, a osim što je lijepa i što ja volim lijepe i uspješne žene, ne mogu drugo komentirati, s obzirom na to da je površno poznajem”, zaključila je Monika Horvat za 24 sata.

Povratak na Net.hr