TV

SVE JE KRIV BUT

KSENIJA ERKER NAPUSTILA CELEBRITY MASTERCHEF: ‘S ponosom nosim ovu pregaču doma’

Ksenija Erker napustila je Celebrity MasterChef te zahvalila žiriju na pohvalama, ali i konstruktivnim kritikama.

Ksenija Erker napustila je Celebrity MasterChef.

“S takvim ponosom nosim ovu svoju pregaču doma s kojom ću ubuduće dočekivati svoje goste i reći im: Do sada sam dobro kuhala, sad sam MasterChefica, sad se morate paziti!”, poručila je Ksenija i zahvalila žiriju na svim pohvalama, kao i na konstruktivnim kritikama.

SPECIJALNI GOST REALITYJA: Oliver Mlakar dolazi u Celebrity Masterchef

Iako je imala najviše vremena za pripremu, njezin tanjur sa, ‘Svinjskim butom na dva načina’, nije se svidio žiriju. David, Leon i Ksenija su za prvi zadatak Stres testa morali licitirati glavne namirnice te se pjevačica odlučila na svinjski but, iako je Andrej već na početku upozorio da to i nije toliko lagana namirnica za pripremanje jela.

Komentari Andreja na Ksenijino jelo su bili poprilično strogi: “Svinjski but se ne može peći, krt je i postaje suh. On se radi na gulaš ili se može pohati! Zašto ste celer i brokulu stavili zajedno? Da ste u 85 minuta barem 15 minuta razmislili, bilo bi dobro!”

Ksenija se nije dala uznemiriti Andrejevim kritikama te je rekla da ih prihvaća s lažnim osmijehom.

Radovan se u svom stilu pozdravio sa Ksenijom: “Ovo je još jedan od vaših senzacionalnih tanjura. Vi niste odustali od svog stila i to je dobro!'”

ksenija-celebrity-masterchef

Erker se oprostila od svojih kolega i zaključila kako nema domaćice na svijetu kojoj ne dođe barem jedan loš dan. David je bio drugi u eliminacijskom izboru s Ksenijom. Žiri mu ovog puta nije oprostio neurednost.

“Tvoji problemi s higijenom i urednošću s radom neće više prolaziti”, poručili su mu, a David se pokušao opravdati: “Neuredan jesam, prljav nisam!”

Ipak, Dooksova ‘Hip- hop grdobina’ je proglašena najboljim jelom koje je skuhao u natjecanju. Svi članovi žirija bili su oduševljeni pripremom Dooksove ribe te samo iz tog razloga on ovog puta nije napustio kuhinju.

Leonova ‘Kus- kus kakica’ dobila je kritiku kod serviranja i prezentacije, a tanjur je dobio pohvale tek kad je Ana tri njegova tanjura s kus- kusom, poširanim jajem te pečenom paprikom spojila u jedno jelo.

Da se ublaže tenzije na početku Strest testa, Celebrity MasterChef je ugostio televizijsku legendu Olivera Mlakara. Kandidati i žiri bili su oduševljeni.

“Apsolutno, takvog profesionalca je uvijek sjajno vidjeti’, zadovoljna je bila Ksenija. Baby Dooks se osvrnuo na gostovanje legendarnog voditelja kojeg je nekoć gledao u Kviskoteci: “Čast mi je biti s Oliverom Mlakarom u istoj emisiji”.

Oliver je u Stres testu vodio aukciju na kojoj su kandidati licitirali svoje glavne namirnice. Od tri ponuđene, najgore je prošao Dooks koji je za svoju grdobinu dobio samo 70 minuta kuhanja. Ksenija je, prema riječima Mlakara, “ostala zaljubljena u svoj but, zapravo svinjski but”, te je jedina imala 85 minuta za kuhanje jela.

David je pak u svom stilu, svoju glavnu namirnicu usporedio s bivšom ženom: “Imao sam iskustva s grdobinom, ali smo se rastali! Nek’ mi oprosti bivša, Šalim se malo!”

Ispadanjem Ksenije, Leon i David će ušli su u TOP pet Celebrity MasterChefa te se tako pridružiti Hrvoju, Igoru i Lani u daljnjem natjecanju.

Što nas očekuje u novom tjednu te koja će iznenađenja žiri pripremiti preostaloj Celebrity MasterChef petorki ne propustite u novoj epizodi na Novoj TV!

Povratak na Net.hr