Kakva scena! Rukama izvukla dijete iz sebe

Ako vas do sada nijedan reality show nije šokirao, ova vas snimka zasigurno neće ostaviti ravnodušnima. Kourtney, jedna od popularnih sestara Kardashian, s mnogobrojnom svjetskom publikom podijelila je najintimniji trenutak u životu – rođenje kćeri Penelope.

Iako je poznato da obitelj Kardashian u reality showu Keeping Up With Kardashians dijeli cijeli svoj život, ovaj je potez možda bio previše i za najzagriženije fanove slavne obitelji.

Naime, Kourtney Kardashian početkom srpnja na svijet je donijela drugo dijete, kćer Penelope. Kako bi njezini obožavatelji bili u potpunosti u tijeku, u novoj epizodi prikazan je cijeli porođaj.

Dok je Kourtney rađala, s njom u sobi su bile sestre Khloe (28) i Kim (31), Kendall (16) i Kylie (15), brat Rob (25), majka Kris Jenner i Kourtneyin dugogodišnji dečko Scott.

Da stvar bude još šokantnija, na snimci se vidi kako je Kourtney kćer porodila vlastitim rukama. Članica slavne obitelji tijekom porođaja je djelovala veoma mirno, a na kraju je izjavila da je ‘čaroban osjećaj pozdraviti svoje novorođeno dijete’.

Kourtney i Kriss već imaju dvogodišnjeg sina Masona, čiji je porod također bio prikazan u jednoj od epizoda popularnog realityja. Video snimljen prije dvije godine možete pogledati u nastavku.

Povratak na Net.hr