TV

'TRI, DVA, JEDAN - KUHAJ!'

KLJUKUŠA DOTUKLA ŽIRI: ‘Imam osjećaj kao da grizem automobilsku gumu, ovo je u potpunosti nejestivo’

„Tko bi gori, sad je doli“, kazao je Tomislav Špiček aludirajući na iznenađujući rasplet događaja u srijedu navečer. Naime, svi su redom najbolji natjecatelji pali pri kreiranju „nedjeljnog ručka“.

Bade i Toca dva su dana zaredom dobili najbolje komentare i ocjene žirija. Ali sreća ih nije i treći put pomazila. Na kušanje su trebali donijeti toplo predjelo i glavno jelo, no sve se ohladilo dok su došli na red i pretvorilo se u neukusnu kašu.

„Predjelo je OK začinjeno, ali imam osjećaj kao da grizem automobilsku gumu. Nije da sam ikada jeo gumu, ali je sigurno približno ovom okusu. Ovo je neuspjelo jelo, u potpunosti nejestivo“, kazao je Mate Janković nakon što je kušao Badinu i Tocinu tzv. kljukušu.


Tomislav Špiček svoje je razočaranje pokazao siromašnom trojkom na kuhači, uz komentar kako prvo mjesto na tablici ipak zahtjeva veći trud od onog kojeg su Bada i Toca upravo pokazali.

Osim supružnika iz Slavonskog Broda, u ovom su zadatku zabrljali i Anto i Antonio te sestre iz Zadra, Nina i Branka. Međutim, nije sve tako sivo: žiri je pohvalio Moranu i Domagoja koji su pripremili hercegovačke uštipke za predjelo te lungić i palentu za glavno jelo, te Nikolu i Tihanu koji su radili štrukle u juhi i lungić u umaku od vrhnja.

Natjecatelje u četvrtak očekuje novi kulinarski zadatak. Tko će, na kraju prvog tjedna kuhanja, zasjati na tablici ukupnih ocjena, doznat ćemo sutra u 19:50 na RTL-u, kada se prikazuje nova epizoda gastro showa Tri, dva, jedan – kuhaj!.

Povratak na Net.hr