TV

PROMAŠILI POANTU

KIĆO SLABINAC O NASTUPU ŽANAMARI: ‘Crna žena je bila pretjerano iskarikirana, na momente vulgarna’

U nedjeljnoj epizodi showa TLZP pobjedu je odnijela Ana Maras Harmander, a među natjecateljima se posebno istaknula Žanamari koja je otpjevala hit Kiće Slabinca. Svojim je nastupom privukla pažnju i samog pjevača.

U devetoj epizodi showa Tvoje lice zvuči posebno pobijedila je Ana Maras Harmander transformiravši se u Bjork, a pažnju je privukao i nastup Žanamari Perčić koja je otpjevala hit Krunoslava Kiće Slabinca, Zbog jedne divne crne žene.

TREĆA SREĆA: Ana Maras razvalila kao Bjork i odnijela treću pobjedu u showu

Njenu je transformaciju za Dnevnik.hr komentirao i sam Kićo.

Kićo smatra da pjesma nije dobro shvaćena.
Kićo smatra da pjesma nije dobro shvaćena.Foto: Žarko Bašić/PIXSELL

“Mislim da je imala težak zadatak i da je mogla birati, ne bi sigurno izabrala mene. Ona je dobra pjevačica i čestitam joj na trudu, sigurno se jako namučila. Akcent su stavili na moj vibrato u vokalu koji je teško skinuti, pojavljuje se uvijek na pravom mjestu i u točno određenoj mjeri i nije ga lako skinuti. Ja ga ne namještam, već proizlazi iz mog osjećaja”, kazao je Krunoslav.

“Što se tiče boje glasa, bila je blizu jer joj je tonalitet očito odgovarao”, rekao je pjevač. Pohvalio je i kostim zbog kojeg je, kaže, gledajući Žanamari mislio da vidi sebe na pozornici.

No, imao je i prigovor.

“Uloga crne žene je bila pretjerano iskarikirana, na momente vulgarna. Što se tiče poante pjesme i teksta, nije pogođena, dapače bila je shvaćena pogrešno (u pjesmi nije odletjela crna žena, nego sam odletio ja s pticom srebrnih krila, a ona je ostala tamo daleko u noći, u New Yorku)”, objasnio je Slabinac.

Ipak, Žanamari ga je potpuno oduševila.

“Mislim da žiri uopće nije shvatio koliko težak zadatak je imala Žanamari, jer nije jedan žestoki kritičar rekao i napisao da je Kićo Slabinac jedan i neponovljivi i da su Žanamari trebali čestitati na tome koliko je bila blizu i na visini svog zadatka. Sve čestitke Žanamari, i želim joj puno uspjeha u životu i karijeri”, zaključio je Slabinac.

 

Povratak na Net.hr