TV

PRVI JOKER IZVOĐAČ

KEDŽO ĆE IMATI PROBLEMA U TLZP-U: ‘Em ću dobiti štikle, em će me cijeloga izdepilirati’

Nakon prve dvije epizode treće sezone hit showa Tvoje lice zvuči poznato, ove nedjelje gledatelje Nove TV očekuju još atraktivniji i uzbudljiviji nastupi osmero kandidata.

Vidjet ćemo tako brojne nevjerojatne transformacije, a ono čemu se gledatelji najviše vesele jest vidjeti kome će Ana Maras Harmander prepustiti svoju transformaciju. Naime, novitet ove sezone jest i joker izvođač, tako će se ove nedjelje, umjesto Ane na pozornici pojaviti joker kao Jennifer Lopez.

FENOMENALNI NASTUP: Hana Hegedušić nasmijala i oduševila nevjerojatnom transformacijom

Osim joker izvođeča, zanimljivo će biti vidjeti i nastupe slavnog oca i njegovog sina. Lana Jurčević i Hana Hegedušić mijenjaju spol kako bi postale Julio i Enrique Iglesias. Nakon Shakire, za koju je morala naučiti tekst na španjolskom jeziku, Lanu ovoga puta čeka izvođenje Enriqueove pjesme Duele El Corazon. Hana je, ništa manji zavodnik svog vremena, otac Julio, a otpjevat će pjesmu Si Me Dejas No Vale.

Zabavnu transformaciju u popularnu teen pjevačku zvjezdu Arianu Grande donosi Damir Kedžo koju, kaže, iznimno cijeni.  Pjesma Problem suočit će ga, ističe, s brojnim problemima. Svoj nastup u tijelu Ariane ocjenjuje puno zahtjevnijim od transformacije u Britney jer ga, između ostalog, čeka i potpuna depilacija, štikle i zahtjevna koreografija.

“Kad sam shvatio da ću em dobiti štikle, em će me cijelog izdepilirat pa u tome svemu dobit i koreografiju i pjevat i plesat, ipak je s Britney bilo malo lakše”, rekao je Kedžo komentirajući ozbiljnost zadatka koji ga očekuje.

Matteo se pretvara u Dinu Dvornika

Fil Tilen bit će Richard iz Right Said Freda za kojeg kaže da “niti pjeva, niti repa, niti priča”. Kako bi upotpunio vokalnu izvedbu najavio je da će se probuditi tik prije nastupa, ne bi li dobio jutarnju boju glasa za pjesmu I’m Too Sexy.

SKINULE SEVERINU, ALI SAMO JE JEDNA WHITNEY! Hana opet pobijedila u epizodi Tvoje lice zvuči poznato

Mattea Cetinskog na ruletu dopao je legendarni Dino Dvornik, s kojim je očaran. Izvest će njegovu pjesmu Ti si mi u mislima, kako kaže „iz gušta“ pa će gledatelje zasigurno veseliti vidjeti njegov nastup.

img_5890

U nedjelju na pozornici popularnog showa gledatelje očekaju i Đavoli zahvaljujući Žanamari Perčić koja će se transformirati u Nenu Belana, a najproblematičnije u tom podvigu istaknula je njegov specifičan naglasak, na čemu predano radi s Marijem Petrekovićem.

Filip Dizdar se baca na prvu žensku transformaciju i to u izazovnu Kasandru, popularnu pjevačicu 90-ih godina. Očekuje ga izazovni ženski outfit budući da to od njega zahtjeva Kasandrina pjesma I’ve Got a Feeling.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr