TV

'TRI, DVA, JEDAN - KUHAJ!'

KANDIDATI UPORNO PONAVLJAJU STARE GREŠKE: ‘Ako su mi servirali da ja to jedem, onda moraju i oni to jesti’

Ponavljanje je majka znanja, poznata je latinska uzrečica koju očito ne ‘upijaju’ kuhari amateri. Mateji Domitrović Sabo, Mati Jankoviću i Tomislavu Špičeku počinje se dizati kosa na glavi od ponavljanja već rečenog.

Večeras su na poznatom Tri, dva, jedan – kuhaj! trgu neki parovi žiriju opet servirali sirovu piletinu, neočišćene kozice i nedovoljno skuhanu tjesteninu. Situacija je napeta, pritisak sve veći, znanje i kreativnost parova sve manje, a zbog toga su padale loše kritike. Naime, kandidati su trebali u roku 60 minuta skuhati glavno jelo bez laktoze u kojem je pasirana rajčica trebala biti u prvom planu, a na tanjurima su servirali sve samo ne to.

Prvi su došli Morana i Domagoj koji su žiriju servirali neočišćene kozice pa je Tomek odlučio nahraniti Domagoja koji je bio zadužen upravo za čišćenje kozica.


„Ako su mi servirali i dali da ja to jedem, onda moraju i oni to jesti“, prokomentirao je Špiček te dodao kako uvijek voli dati kuharu da proba što je napravio kako bi zapamtio za idući put. Da kozice nisu dobro očišćene, složili su se i Mateja i Mate te je zbog toga njihovo jelo zasluženo dobilo 20 bodova.

S druge strane, Tihana i Nikola žiriju su servirali tvrde pljukance u umaku s lignjama. Žiri se jednoglasno složio da tijesto nije dovoljno kuhano, a ni pljukanci pravilno napravljeni. Njihovom današnjem ‘specijalitetu’ žiri je odlučio dati solidnih 18 bodova.

Dobro nisu prošle ni Silvijana i Marica koje su pripremale umak od rajčice s piletinom, a žiriju servirale krvavo meso. Da je žiri umoran od ponavljanja istog, dokazali su i ocjenama kad su Zadrankama dali niskih 13 bodova. Da ni tu nije kraj najlošijim jelima, dokazali su Anto i Antonio koji su se našli na ljestvici s niskih 11 bodova, a žiriju su servirali slatku tjesteninu s lignjama.

„Ako bih trebao birati top pet najgorih jela, njihovo bi bilo sigurno na toj ljestvici“, kratko će Mate, razočaran u Slavonce što nisu dobro skuhali jelo.

Najbolji parovi na vrhu ljestvice bili su Andrej i Marijan te Bada i Toca s visoka 24 boda. Dok su supružnici pogodili sve okuse na tanjuru, otac i sin također su zadovoljili žiri svojim specijalitetom bez laktoze.

Hoće li parovi početi bolje kuhati, ali i slušati te upijati savjete žirija, biti kreativniji i ne ponavljati stare greške, doznajte već sutra u novoj epizodi showa „Tri, dva, jedan – kuhaj!“ u 21:10 sati, na RTL-u!

 

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr