TV

'TRI, DVA, JEDAN - KUHAJ!'

KANDIDATI U ŠOKU – VEČERAS KUHA SAMO JEDAN ČLAN PARA: ‘Kako ćemo jedan bez drugoga?’

Taman kada su pomislili da ne može biti stresnije, natjecatelje showa Tri, dva, jedan – kuhaj! u srijedu navečer očekuje novi šok – samo jedan natjecatelj kuhat će za radnom jedinicom.

Poučeni dosadašnjim iskustvom iz prijašnjih epizoda, vođe timova „Vallis aurea“ i „Čili papričice“ s oprezom su dijelili recepte svojim timskim kolegama jer se boje rotacije natjecatelja za radnim jedinicama tijekom kuhanja. Međutim, to pretjerano kalkuliranje bilo je nepotrebno jer je voditeljica Doris Pinčić Rogoznica ipak uzela zviždaljku u ruku i najavila novi izazov!

ŽIRI POČEO OZBILJNO GUBITI ŽIVCE: ‘Napravili ste parodiju od jela! Ubij bože kaj ste sa škampima napravili’

Naravno, natjecatelji su u šoku slušali kako će romba, škarpinu, bijele bubrege, lososa i talijanske lazanje kuhati – samo jedan član natjecateljskog para! Točnije, dok jedan kuha, drugi član mora napustiti set dok Doris zviždaljkom ne označi promjenu.

„Ne kužim zašto jedan odlazi, a drugi sam kuha? Ne znam… Iznenađena sam“, komentirala je Ružica koja s Dragom dijeli zadatak pripremiti romba, morsku ribu koju nikada prije nisu vidjeli, a kamoli je kuhali. I drugi su kandidati izgledali šokirano jer ovakav rasplet događaja nisu mogli niti zamisliti.

„Prva pomisao mi je – o, Bože, što će biti od tog jela? Naviknuli smo se funkcionirati zajedno, a kako ćemo jedan bez drugoga?“, razočarano su komentirali Anto iAntonio, koji već unaprijed prihvaćaju činjenicu da će ovaj zadatak pasti.

Večeras će u studiju zavladati opći kaos – tko će popustiti pod pritiskom i svojem timu uskratiti bitne bodove, doznajte u 21 sat na RTL-u u novoj epizodi Tri, dva, jedan – kuhaj!.

Povratak na Net.hr