banner
Hot

'VEČERA ZA 5 NA SELU'

KANDIDATI IZ MEĐIMURJA I ZAGORJA: Gordana promovira bezglutensku hranu, a Karmen i Ante su već kuhali pred kamerama

Kulinarske vještine pokazat će kandidati iz Zagorja i Međimurja, a jedna natjecateljica bit će im poznata iz kulinarskog showa ‘Tri, dva, jedan -kuhaj!’

U novom tjednu „Večere za 5 na selu“ posjetit ćemo dvije velike regije – kuhat će se, družiti i veseliti u Međimurju i Hrvatskom zagorju! A tko od ovotjednih domaćina bude imao najbolju večeru, dobit će poklon-bon Prima namještaja od 5.000 kuna, a i ostali natjecatelje neću biti razočarani jer će i oni biti nagrađeni poklon-bonom u vrijednosti od 1.000 kuna!

SONJA LONČARIĆ (33), PRAPORČAN

RTLFoto: RTL

Sonja Lončarić ima 33 godine, dolazi iz mjesta Praporčan pokraj Čakovca i radi kao ravnateljica doma za starije i nemoćne osobe. Za sebe kaže da je pozitivna i vedra osoba, koja voli zabavu i druženje pa je to i jedan od razloga što se prijavila u show. Premda puno radi, uvijek nađe vremena za svoj omiljeni hobi – pečenje kolača, najčešće kuha tjestenine i međimursku gibanicu, a preferira mediteransku kuhinju.

KARMEN ČEHOK (32), NOVAKOVEC

RTLFoto: RTL

Karmen dolazi iz mjesta Novakovec kod Čakovca, ima 32 godine i gledatelji je pamte kao vedru i nasmijanu osobu iz kulinarskog showa „Tri, dva, jedan – kuhaj!“. Odmalena voli kuhati, prava je profesionalka kad je riječ o tradicionalnoj kuhinji, a priznaje kako u posljednje vrijeme voli i kineske delicije. U slobodno vrijeme izrađuje rode od stiropora, okvire i knjige za uspomenu, narukvice prijateljstva, adventske aranžmane i mnoge druge stvari.

ANTUN RAŠIĆ (60), VARAŽDIN

RTLFoto: RTL

Antun Rašić je 60-godišnji umirovljenik iz Varaždina, koji u slobodno vrijeme voli ići u ribolov, svira gitaru, vozi se na motociklu i bere gljive. Već je sudjelovao u nekim kulinarskim emisijama, rado piše i dijeli recepte i uvijek iznova voli dokazivati svoje vještine u kuhinji. Priznaje da ne voli kritike, provokacije i dodatne komentare drugih oko sebe dok kuha. Također, ovisan je o uzbuđenju, dinamici, izvrsno radi pod pritiskom i za sebe kaže da je stručnjak za tradicionalnu hranu.

NIKOLINA FLEGARIČ (47), VARAŽDIN

RTLFoto: RTL

 

Nikolina ima 47 godina, dolazi iz Varaždina, po zanimanju je inženjerka tekstila, no trenutno vodi trgovinu zdrave prehrane. U show se prijavila zato što želi promovirati bezgletunsku prehranu i zdrav život, a voli i isprobavati nove stvari te kušati ukusna jela. U slobodno vrijeme radi u vrtu, eksperimentira s raznim jelima i izrađuje himalajske svjetiljke, a preferira kombinaciju tradicionalne i moderne kuhinje.

GORDANA KUŠAR (45), DONJI KNEGINEC

RTLFoto: RTL

Gordana je 45-godišnja slastičarka koja dolazi iz naselja Donji Kneginec kod Varaždina. Za sebe kaže da je vesela i optimistična osoba bez obzira na to što joj život nije jednostavan. Naime, njezin sin je alergičan na gluten pa je svoj jelovnik prilagodila prehrani i želi promovirati takvu vrstu prehrane. Kad dane ne provodi na poslu, frizerka je, košarkašica i članica udruge u kojoj se zalaže za prava osoba s invaliditetom. Obično kuha variva i mesna jela, a preferira tradicionalnu zagorsku kuhinju.

Show ‘Večera za 5 na selu’ pratite od ponedjeljka do petka u 20 sati na RTL-u!

Povratak na Net.hr