TV

TUČNJAVA NA FARMI

JOSIPA JE IZGUBILA KONTROLU: Prvo je izvrijeđala Tomislava, a zatim je htjela šakom udariti Jasminu!

Čini se kako Josipi nije svanuo jedan od boljih dana na farmi. Najprije se sukobila s Tomislavom, da bi potpunu kontrolu izgubila u svađi s Jasminom.

Dok je Josipa još pila svoju jutarnju kavu, Tomislav ju je upitao gdje je ostavila praktikum, na što mu je ona odgovorila da ga nije ona nigdje ostavila, a Tomislavovo inzistiranje da mu vrati praktikum, Josipu je dovelo do ruba živaca.

“Sad ćeš ti mene slušati kad ti budem govorila, je li ti jasno? Smrade jedan! Uzmi uputnicu i idi kod doktora!”, poručila mu je Josipa, a Tomislav je jedva dočekao otrčati do ograde i prepričati sve Kristijanu.

Svom novom prijatelju, Tomislav je otkrio plan kako će još dodatno naživcirati Josipu koristeći pritom Barbaru.

“Barbara je naivna. Reći ću nešto jer znam da će ona prenijeti njoj i onda će Josipa napraviti bum. A i malo da Barbaru piknem! Josipa je sad u stanju mene gađati nečim”, kazao je Kristijanu koji mu je poručio: “Pa neka te pogodi i ide van. Nemoj se obazirati.”

Nakon svađe s Tomislavom, Josipa se obratila zajednici kazavši im kako joj je protekla dva mjeseca s njima bilo prekrasno, no kako više nema snage.

“Vama svaka čast, ali ja ne želim više gubiti vrijeme zbog jednog pojedinca. On će mene birati i ja ću pustiti”, rekla im je Josipa, a Goran je s nepovjerenjem dodao: “I onda je on dobio što je htio!”

Jasmina skoro dobila šaku u glavu

Drugi okršaj Josipa je imala s Jasminom. Naime, Mario je odveo farmere na ničiju zemlju gdje su svi zajedno vježbali. Nakon što je trening završio, Jasmina se zezala sa svojom zajednicom koristeći njihove interne fore, da bi odjedanput Josipa došla do nje i verbalno je napala.

“Ona je mene izvrijeđala, ja sam ostala sjediti i poslala sam joj par pusa. Pokušala me šakom udariti po glavi, na to joj je Gordan blokirao”, objasnila je Jasmina i dodala kako je ponosna na sebe što se nije dignula i usprotivila joj se.

Za razliku od Jasmine koju je iznenadio Josipin nasrtaj na nju, Josipa pak smatra kako su obje krive za svađu.

“Današnja svađa je bila uzrokovana i s jedne i s druge strane jer kupi se kupi i eto, rekli smo si neke stvari koje smo si htjeli reći. Ako želi rat, rat će i dobiti”, najavila je.

Zelena zajednica stala je uz Jasminu, a Darko je komentirao:  “Totalno te izazvala, ona bi sad trebala dobiti žuti karton”.

darko-jasmina

Kristijan je zaključio kako Josipa ‘puca’, a Daniela se složila s njim: “Pa puca, sad će ona samo pogreške raditi.”

Jasmina je uvjerena kako Josipa na nju ‘grize’ otkad je osvojila imunitet.

“Ja ne znam, otkad sam ja dobila narukvicu, ta žena se izobličila! Prvo bezobrazna je, naprasita, fizički bi se obračunavala sa mnom, prijeti se preko ograde. Ako me se želi riješiti, ima dvoboj!”, kazala je, a Josipa je uvjerena da dok god komentira njezino ponašanje, da će Jasmina dobivati podršku gledatelja.

“Zašto da joj onda pružim još jedan užitak?”, zapitala se.

Mario pokušao izgladiti stvari

Nešto kasnije Marija je zanimalo što se to točno događa između ove dvije farmerice, pa mu je Jasmina objasnila da pretpostavlja kako je Josipi Goran dao do znanja da Jasmina ima već žuti karton, pa ukoliko potakne svađu s njom, s još jednim žutim kartonom izaći će iz showa.

“Nju je povrijedilo to što sam ja rekla da stalno govori kao moji roditelji, ja sam iz časne obitelji, a tu si došla i časno se legneš u krevet s Goranom svaku večer”, objasnila je Jasmina i zaključila: “Mislim, ako joj ja smetam, ok, zašto onda nije rekla ja ću biti sluga i idemo u dvoboj, ali ne, ona je poturila Barbaru!”

Povratak na Net.hr