TV

LJUBAV JE NA SELU

JEDNA ODE, DRUGA DOĐE: Terezija napustila Dinino imanje, a Draženu došla nova djevojka – navijačica Hajduka

U večerašnjoj epizodi Ljubav je na selu došao je dan odluke za neke farmere.

U Dalmatinskoj zagori Stanko je djevojke odveo na procesiju u selu, i to u kočiji! Dame su bile oduševljene vožnjom, a Stanko je kao pravi kavalir svaku od njih spustio s kočije. Poslije ih je odveo u vrt, gdje su djevojke brale rajčice i krastavce.

Kod Alojza su djevojke ispitivale jedna drugu što misle o Alojzu i o tome tko odlazi s njegova imanja. Iako ni jedna nije sigurna koja bi mogla otići, Anja je zaključila da ona vjerojatno neće jer je spavala s njim u sobi. “Vjerojatno me ne bi zvao u sobu da želi da odem,” kazala je Anja Snježani.

DRAŽEN POSLAO SNJEŽANU KUĆI: Kupit ću mu kalendar da može označiti dane kad je bio s nekom curom

Dražen je odlučio da Snježana više neće biti s njim na farmi, ali tu nisu prestale njegove slatke muke jer ove godine svi su farmeri dobili više pitanja i uslijedilo mu je slatko iznenađenje. Marijana ga je pitala zašto je izbacio baš Snježanu pa joj je otkrio da je imao neke nesuglasice sa Snježanom.

“Htjela je zapovijedati, ali muška glava je na kraju ta koju se pita,” otkrio je Dražen Marijani te dodao da su ostale dvije djevojke “radišne i poslušne”. Marijana mu je potom otkrila da mu je, budući da je dobio još pisama, odlučila dovesti treću djevojku koja mu je bila pisala.

“Nisam nikako to očekivao, ostao sam začuđen,” rekao je Dražen kada se pojavila Mirjana. Mirjana dolazi iz Splita, ima 48 godina i krojačica je. “Došla sam ovdje jer ste mi se učinili zanimljivi”, kazala je Mirjana dodajući da je rođena kad i Hajduk. “Našli smo se oko zajedničke teme – Hajduk”, sretno je rekao Dražen, upitavši je koju tribinu voli. “Onu od Torcide”, rekla je Mirjana, a Dražen je zaključio da čim navija za Hajduk, ne može biti loša osoba.

Kod Sandre na imanju bilo je burno. “Spremali smo se kositi, a u tom trenu je Kristijan nešto dobacio Marinu i ispao je bum”, objasnila je Sandra. “Ponio sam se prema njemu kao prema najboljem prijatelju jer nisam želio da se ozlijedi, a on je to shvatio kao ismijavanje”, rekao je Kristijan, opisujući scenu kada mu daje savjet kako sići s traktora, a Marin je na to poludio. “Ti se uopće ne trudiš, trgni se”, rekla je Sandra Marinu nakon svađe s Kristijanom. Na kraju su se svi međusobno posvađali, a Sandra je pokušavala smiriti situaciju te ih je na kraju i pomirila.

U Otočcu je atmosfera bila svečana! Nakon što je Mario iznenadio Amru tortom, pozvao ju je da popričaju. “Ja sam skužio da ti na farmi bez nečega ne možeš raditi”, rekao joj je Mario i poklonio joj sunčane naočale te joj dao i kutijicu s naušnicama, što je Amru toliko oduševilo da ga je zagrlila i poljubila.

Dino je svojim djevojkama priopćio da jedna mora napustiti farmu. “Bila mi je jako teška odluka i sve ste mi jako drage, ali koja god ode doma, ne želim prekidati prijateljstva i želim se družiti s vama”, rekao je Dino te na kraju zamolio Tereziju da napusti imanje.

“Nisam bila zabrinuta i očekivala sam da idem, ali svi će mi nedostajati”, kazala je Teca dok je Dino komentirao da je bila malo preglasna. Tko sutra napušta imanje farmera, ne propustite pogledati od 21.05 na RTL-u.

Povratak na Net.hr