TV

'VI TO NISTE VIDJELI'

JE LI BILO SEKSA? Bivša farmerica Sara otkrila tajnu svog prisnog odnosa s Antom

Nakon što je napustila show Farma, Sara Đunđuš je progovorila o događajima koji su obilježili njen boravak s ostalim farmerima.

Sara Đunđuš, najnovija bivša natjecateljica Farme, za Dnevnik.hr je progovorila o svom boravku na farmi.

SARA JE NAPUSTILA SHOW: Barbara i Jasmina zamijenile farme: ‘Moja duša pleše od sreće’

“Malo sam umorna i pogubljena. Sretna sam što sam vani, ali mislim da će mi nedostajati ekipa s kojom sam se dobro slagala”, rekla je Sara, sestra Lare Đunđuš, po izlasku iz showa.

Sara je tijekom svog boravka u showu često spominjala kako ona i sestra teško žive, kako su često gladne i imaju mnogo dugova.

sara-farma2

“Razgovarala sam o tome s farmerima i uglavnom su mi pružali podršku. Ipak, neki su to i iskorištavali kada im je odgovaralo. Nisam sigurna kako su to prihvatili, ali ja sam samo bila iskrena”, rekla je Sara.

Starija sestra Đunđuš na Farmu je povela i svoja dva psa.

“Psi se nisu adaptirali na druge životinje pa su mi ih uzeli. Bilo mi je jako teško. Oni su stalno uz mene i bila sam zabrinuta da im se nešto ne dogodi. Znam da bi mi javili da se nešto dogodilo, ali nije lako kada nisam pored njih. Jako ih volim”, rekla je Sara.

Otkrila je i da se na Farmi bolje slagala s muškarcima nego sa ženama, a takva je i inače.

sara-farma1

“Ja se inače bolje slažem sa muškarcima i imam super prijatelja. Imam i nekoliko prijateljica ali one su, rekla bih, malo muškobanjaste i jako radišne. Ja volim takvo društvo, radišno”, kazala je Sara.

Odgvoorila je i na pitanje koje mnoge gledatelje najviše zanima: je li između nje i Ante na farmi bilo seksa?

“Ante i ja smo imali neke dogovore. Željeli smo samo provocirati druge farmere. Nisam zaljubljena u njega nego mi je samo drag. Seksa nije bilo. To je bila naša igra za provokaciju. Ante je to i objasnio drugim dečkima. Uspjeli smo u provokaciji iako nije sve išlo kako smo planirali. Sve je to bio samo naš dogovor, ali vi to niste vidjeli”, tvrdi Sara.

ante-farma

Povratak na Net.hr