TV

NAPUSTILA SHOW

NAJOSEBUJNIJA NATJECATELJICA ‘FARME’ ZA NET.HR: ‘Gordan je najdivnija osoba na svijetu, ali imam osjećaje prema nekom drugom…’

Nakon dvoboja snage s Barbarom, Jasmina Milaković napustila je show Farma, a za Net.hr osvrnula se na svoj boravak u popularnom showu.

Jasmina Milaković kandidatkinja je koja je ovog vikenda napustila show Farma. Jasmina se borila kao lavica do posljednjeg trenutka, ali Barbarina snaga i težina su presudile.

I sada kada su se dojmovi malo slegli, Jasmina je za Net.hr otkrila da ne bi ništa mijenjala u showu, da je zadovoljna kako se prikazala gledateljima.

JASMINA OTIŠLA KUĆI, FARME SE SPOJILE U JEDNU: Barbara postala Gazdarica Farme, vratili se i stari farmeri

“Ne bih ništa mijenjala, takav sam karakter kakva jesam. Ja sam temperamentna i dominantna, ali sam iskrena. Nisam htjela igrati nikakve igre i igrice. U tome je prednjačio Goran za kojeg sam već rekla da je dirigent i čelo. Nikako se nisam slagala s njim i zato sam odahnula kad sam prešla u zelenu zajednicu, tamo sam bila puno opuštenija,” otkriva.

Iako s Goranom i Josipom nije pronašla zajednički jezik, postoji jedna osoba s kojom bi svakako voljela ostati u kontaktu i po završetku showa.

“Nakon showa voljela bih ostati u kontaktu, i sigurno ću ostati, s Gordanom jer je najdivniji i najiskreniji čovjek. Iako smo se mi ponekad svađali kao muž i žena, on mi je najdraži tamo”, sigurna je Jasmina.

Budući da gledateljima nije promaknulo kako je Gordan milo gleda, a ni ona nije bila potpuno hladna prema njemu, morali smo je priupitati i je li se između njih razvilo nešto više od prijateljstva.

“Gordan mi je divan prijatelj i između nas se neće razviti ništa više od prijateljstva. Kao što sam već naglasila, tek sam izašla iz jedne veze i još imam osjećaje prema toj osobi. A nisam tip osobe koja bi ušla u drugu vezu, a da nisam riješila osjećaje iz prošlosti”, odlučno tvrdi Jasmina.

Upravo Gordanu priželjkuje pobjedu u Farmi jer je prema njenom mišljenju najpozitivniji i najpošteniji kandidat.

“Smatram da Gordan zaslužuje pobjedu u Farmi jer je iskren. Ne kažem da zaslužuje pobjedu samo zbog svoje teške sudbine, već zato što je prema svima prepun ljubavi, a ne samo prema meni,” kaže Jasmina i drži fige da Gordan izađe kao pobjednik.

Povratak na Net.hr