TV

PRESUDILA JOJ ISKRENOST

JASMINA SE ŽELI VRATITI U ‘FARMU’: ‘Goran je rekao da sam previše pametna i zato su me se htjeli riješiti’

Jasmina je u show ušla kako bi zaliječila srce nakon prekida. Iz daljnjeg natjecanja ju je izbacila Barbara kojoj, kaže, ništa ne zamjera.

Jasmina Milaković je bila najosebujnija natjecateljica ove sezone showa Farma, a ispala je iz igre u dvoboju snage u kojem se borila s Barbarom Peterčić.

JASMINA OTIŠLA KUĆI, FARME SE SPOJILE U JEDNU: Barbara postala Gazdarica ‘Farme’, vratili se i stari farmeri

“Žao mi je što sam ispala. Silno se želim vratiti i sretna sam jer moji prijatelji na društvenim stranicama lobiraju kako bi me vratili”, rekla je Jasmina, pišu 24 sata.

jasmina-milakovic

Jasmina nije bila draga drugim natjecateljima iz showa pa ni Barbari koja ju je izbacila. Mnogi farmeri Jasminu smatraju lijenom i svadljivom, no ona se ne slaže s njihovim mišljenjem.

NAJOSEBUJNIJA NATJECATELJICA ‘FARME’ ZA NET.HR: ‘Gordan je najdivnija osoba na svijetu, ali imam osjećaje prema nekom drugom…’

“Pokazala sam da znam raditi. Bila sam kreativna i puno proizvoda sam sama napravila za sajam. Goran je rekao da sam previše pametna i da je to problem. Zato su me se htjeli riješiti”, smatra Jasmina, dodavši kako je farmerima smetala njena iskrenost.

Iako je u showu bila veoma bliska s Gordanom, Jasmina kaže kako među njima nikad neće biti ništa više od prijateljstva.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr