TV

KISELE FACE

IZRAZI LICA NISU BAŠ OBEĆAVAJUĆI: Žiri nije oduševljen prvim kušanim jelima u novoj sezoni ‘Tri, dva, jedan – kuhaj?’

Nakon prvog dana kuhanja, došao je red i na prvo kušanje te ocjenjivanje jela. No, prema zabrinutim licima članova žirija, izgleda da ih kandidati nisu baš oborili s nogu.

Prvi dojam je uvijek bitan, a to znaju i članovi žirija popularne kulinarske emisije Tri, dva, jedan – kuhaj! koja je prošlog tjedna započela sa snimanjem pete sezone. Tomislav Špiček, uhodani član žirija, dobio je nove kolege na setu – Matu Jankovića i Mateju Domitrović, koji su se vrlo brzo snašli u novim ulogama.

DORIS I ŠPIČEK PROVJERILI SET: U kuhinju ‘Tri, dva, jedan – kuhaj!’ stiže deset novih parova

Deset novih parova pripremilo je deset različitih jela kojima su se predstavili žiriju te pokušali osvojiti njihova nepca, kao i ocjene na njihovim kuhačama. No, ako je suditi prema izrazima lica žirija, prilikom prvog susreta s pripremljenim jelima, možda kandidatima prvi dojam ipak ne ide u prilog.

Tomek, Mateja i Mate s oprezom su kušali dobivena jela i prvo ocjenjivanje je moglo započeti, a tijekom kušanja, čak je i iskusniji član žirija djelovao zabrinuto.

Mateja i Mate shvatili su da ovaj posao ipak nije tako jednostavan kao što se čini te su, kada je došao tren da prime kuhaču u ruke, morali dobro razmisliti koju će ocjenu ispisati.

Kakva su to jela pripremili i koje su ocjene dobili novi kandidati, ne propustite pogledati u novoj sezoni Tri, dva, jedan – kuhaj! ove jeseni na RTL-u!

Povratak na Net.hr