TV

Zavist ili nešto drugo?

IZOLACIJA U BB KUĆI: Nitko se ne želi družiti s budućim mladencima, tenzije rastu

Budući mladenci odvojili su se od ostatka ekipe, ali ne svojom voljom, nego voljom ostalih stanara koji imaju sve manje razumijevanja za njih.

Ines i Fabio su primijetili kako ih ostali stanari ignoriraju i ne druže se s njima. “Osjećam odvajanje, ali zašto? – upitala je Ines svog budućeg supruga. “Zato jer su ljudi takvi kakvi jesu. Zavist radi čuda”, odgovorio joj je Fabio. Ines shvaća kako se ne može dobro slagati sa svima u Kući, ali opet nije očekivala da će nastati ovako neugodna situacija, piše RTL.

S druge strane, Marina i Romano su komentirali kako se Ines pokušava uklopiti u društvo, dok su Rina i Alen opet pokrenuli temu nominacija i svađe između Alena i Fabija u petak. Maciniću je žao što je onako reagirao. “Zbog ugođaja u Kući moraš biti malo doziran. Meni ga je žao, ali sam si dirigira tempo. Takav čovjek mi ne treba u životu, balavac jedan”, zaključio je povrijeđeno Alen jer još uvijek pamti Fabijev razlog nominacija, a Rina smatra da će se “mali” opet pokušati ulizivati stanarima jer mu smeta izolacija.

Povratak na Net.hr