TV

HOĆE LI USPJETI?

IZNENAĐENJE U GASTRO REALITYJU: Odluka žirija stvorila opću paniku na setu ‘Tri, dva, jedan – kuhaj!’

Upravo na polovini sezone, kada su natjecatelji napokon uhvatili ritam i shvatili kakve okuse i namirnice voli pojedini član žirija showa ‘Tri, dva jedan – kuhaj!’ , eto iznenađenja!

Večeras će se na setu showa ‘Tri, dva, jedan – kuhaj!’ kuhati kraće nego inače – za pripremu toplog predjela i glavnog jela imat će svega 60 minuta!

Ta je odluka žirija stvorila paniku na setu. Iako natjecatelji kuhaju u parovima, pa je za pretpostaviti da će se lakše snaći i s tih 15 minuta manje, na radnim jedinicama nastala je opća panika.

ŽAKLINE ZAMALO PLAKALA NAD JELOM: Pažanin se hvatao za glavu i zaprijetio: ‘Dok mi živci rade, rade’

Moira i Zdravko će pokušati na vrijeme pripremiti pogačice od luka i list s batatom, Anna i Sara bacit će se na obradu pilećih krilca te junećih ražnjića sa cous-cousom, Ozana i Katarina imaju pačja prsa, dok Ana i Zlatko kuhaju puretinu na indijski. Ako ne paze na vrijeme (a na setu je zabranjen sat), Martin i Kristijan bi mogli imati velikih problema jer žiriju pripremaju T-bone odrezak. Momci će odrezak staviti na pečenje tek deset minuta prije kraja kuhanja!

Imaju li Martin i Kristijan toliko samouvjerenosti i iskustva da pred žiri donesu najbolje jelo dosad? Doznat ćemo već večeras u novoj epizodi gastro showa ‘Tri, dva, jedan –kuhaj!’ u 21.10 na RTL-u.

Povratak na Net.hr