TV

Novo ispadanje

IZNENAĐENJE NA FARMI: Barbara potpuno šokirala izborom suparnika, ali izgleda da je tako bilo najbolje

Iako su svi farmeri pretpostavljali da će Barbara za svoga suparnika u dvoboju uzeti Jasminu, ostali su iznenađeni njezinim izborom. Naime, u Katici je proradila želja za domom, a uz zaključak „ja sam prestara i preponosna“ uspjela je obraditi svoju farmersku kćer Barbaru da ju uzme u dvoboj. Katica je odabrala dvoboj ‘pojas’ i izgubivši od Barbare, napustila dvoboj.

„Sve što je lijepo mora završiti. Bolje da završi kad je lijepo, nego kad je ružno“ poručila  je Katica napustivši farmu i postavivši ponovno Gorana za Gazdu.

„Bez obzira što sam danas pobijedila u Areni, jedan dio mene je prazan. Katica mi već sada jako nedostaje i žao mi je jako što je na kraju tako ispalo.“ izjavila je pobjednica Barbara, a Goran je dodao kako će svi njezin odlazak osjetiti na svojoj koži budući da im je Katica kuhala i držala kuću čistom te je na kraju zaključio: „Koga nema, bez njega se može!“

Mini dvoboj za ispunjenje želja održao se ovoga puta na Staroj farmi, a u ruljenju kukuruza natjecali su se Kristijan i Jasmina. Kristijan je bio precizniji i brži te je unutar pet minuta uspio naruljiti veću količinu kukuruza, dok je Jasmina, iako je naruljila skoro pa istu količinu, završila s bolovima u ruci zbog ranije ozljede tetive. „Sretan sam što sam pobijedio, ali žao mi je što se Jasmina ozlijedila i mislio sam možda će ona dobiti želju, jer sam ja izrazio ako je moguća zamjena da ona dobije pismo, ali ipak sam dobio ja pivo“  izjavio je Kristijan koji je osvojio pivo za sve.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr