TV

SVE ZBOG HRANE

IZBILA SVAĐA NA FARMI: Ankica ‘eksplodirala’ jer je Gordanu prisjela pura

Povratkom na farmu Ankica je priznala kako je svjesna svojih propusta za vrijeme boravka u showu te je otkrila da će drugu priliku za pobjedu iskoristiti puno pametnije.

„Odlučila sam da ću se sada šminkati i uređivati svaki dan,“ kazala je Ankica te dodala kako je prije samo šutjela i nije ulazila u nikakve konflikte s farmerima, dok će sada svakome u lice reći što ga ide.

No, čini se kako Ankica samo čeka priliku da s nekim uđe u konflikt, a jedan od farmera koji je dobio Ankičinu jezikovu juhu bio je Gordan. „Priča se da se ima hrane. Zašto se onda samo pura mora jesti, nije mi jasno? Kažu mi da ima špeka kao u priči,“ priupitao ju je Gordan na što je Ankica planula: „Da ja tebe pitam jednu stvar, da li ti imaš svaki dan za doručak, ručak i večeru meso?“ Na Gordanov potvrdan odgovor, Ankica je dalje komentirala: „Svaka čast! Ja ga imam, 350 litara škrinja je puna mesa, ali meni se gadi meso.“

NAJOSEBUJNIJA NATJECATELJICA  ZA NET.HR: Gordan je najdivnija osoba na svijetu, ali imam osjećaje prema nekom drugom

Kada je uvidio da je trenutno glavna kuharica na farmi zauzela borbeni stav, Gordan ju je pokušao smiriti tvrdeći da nije zahtijevao da sprema tri puta dnevno meso, već da ju je samo upitao zašto ne jedu suhomesnate proizvode za doručak, ako ih već ima, napominje, kao u priči. „Pa u tome je i poanta da nismo svi isti,“ pokušao joj je objasniti, no Ankica se nije dala.

„Sad da nas 10 hoće jesti i ti jedan nećeš, mi se nećemo tebi jednome prilagoditi, nego se ti moraš desetorici prilagoditi,“ poručila mu je, a Gordan joj je odgovorio: „Ti sazovi sve ljude ovdje i tko će ti jesti griz i puru, neka ti reče sve jedan. Ako ne bude od njih jedanaest , devet ili deset htjelo jesti meso, evo meni glave. Ane, nisam ja rekao da se za mene sprema tri obroka mesa, nego da mogu biti i špek i kobasice.“

Hoće li Gordan i ostali farmeri dobiti špek i kobasice za doručak ili se Ankica neće oglušiti na Gordanovu molbu, ne propustite doznati.

Povratak na Net.hr