Ivica donio odluku te povrijedio i rasplakao kćer Ivanu

Kod Dane na Braču konačno je zavladala idila, ali zato se u Slavoniji odvija drama. Ivica je svojom odlukom rastužio i povrijedio kćer.

U novoj epizodi Ljubav je na selu, nakon Vitinog odlaska s Danine farme, na Braču je prilično idilična atmosfera.

Domaćin uživa s obje djevojke, koje mu se podjednako sviđaju, pa je na pravim mukama koju će na kraju odabrati. I dok je najstariji ovogodišnji farmer konačno postigao sklad na farmi, kod mlađahnog Matije situacija se sve više zaoštrava.

Djevojke ne kriju netrpeljivost jedna prema drugoj, svađajući se čak i pred potencijalnom svekrvom.

Nastoje što više ocrniti jedna drugu, kako bi pridobile zbunjenog Matiju samo za sebe.

Za to vrijeme Bernard je Marjanu odveo na romantični piknik na kojem mu je ona otvoreno priznala što u budućnosti može očekivati od njihova odnosa. Ne očekujući da će Marjana biti toliko iskrena, skromni Bernard je ostao potpuno zatečen te je ostatak dana okopavao masline, kako bi slegao dojmove.

U Lici je došlo vrijeme da još jedan kandidat napusti farmu. Dragana priznaje da je zbunjena, jer prema oba kandidata gaji iste emocije. Stoga im daje određene zadatke i izazove očekujući da će se neki od njih istaknuti, te joj tako olakšati donošenje teške odluke.

No, najteže je ipak u Slavoniji, gdje je Ivica, odlučivši koju gospođu šalje doma, jako rastužio i povrijedio vlastitu kćer. Uvjerena kako tata nije donio ispravnu odluku, Ivana se nemoćno bori sa suzama.

Žena koja je napustila farmu, po njoj je, idealna osoba za njihovo imanje, a od danas je više neće biti tu. O kome je riječ, ne propustite pogledati u utorak, 18. studenog od 21 sat, na RTL-u.

Povratak na Net.hr