TV

USKORO NOVA SEZONA

I ONI SE NATJEČU U ‘SUPERPARU’:Jelena i Mirko u vezi su čak 45 godina, suprug kaže da je jako dobar slušač

Nikolana ističe kako je njezin suprug jako dobra i iznimno pametna osoba i da ne može izdvojiti samo nešto što voli kod njega

Novi natjecatelji “Superpara” Jelena (65) i Mirko Jurković (71) iz Zagreba u braku su 45 godina. Jelena je umirovljenica koja za sebe kaže kako nema poroka te je praktična vjernica, a njezin suprug Mirko, također umirovljenik, smatra se ranoraniocem, iskrenom osobom te naglašava kako je jako dobar slušač.

DIRLJIVA PRIČA U SUPERPARU: Daliborka i Matej upoznali su se u domu za nezbrinutu djecu, slomili sve probleme i danas imaju dva sina

U šali kažu kako su za dugogodišnji brak krivi oboje zato što smatraju da se tajna uspjeha krije u međusobnom poštovanju i premda su zajedno proživjeli mnoge teške životne trenutke, to im je, priznaju, samo ojačalo vezu. Upoznali su se na proslavi rođendana jedne prijateljice i upravo je Jelena učinila prvi korak kako bi se upoznali, a već sljedeći dan Mirko ju je pozvao u kino i od tada su nerazdvojni. Imaju sina i kćer, a nedavno su postali ponosni baka i djed.

Iako iskreno priznaju kako im u posljednje vrijeme romantika nije uvijek na prvome mjestu, Jelena se s osmijehom na licu sjeća jedne prekrasne geste koju je za nju učinio Mirko.

RTL

TV gledaju svaki u svojoj prostoriji

“Davno, u jednom restoranu, za našim stolom nije bilo ruže u vazi, a moj muž je ustao i s praznog stola donio ružu”, kaže Jelena. Slobodno vrijeme najradije provode ujutro ispijajući kavu dok navečer vole gledati serije, a s obzirom na to da im se ukusi ponekad ne slažu, priznaju da TV znaju gledati svatko u svojoj prostoriji.

S Hvara dolaze Nikolana (31) i Marko Vucković (39), temperamentan par koji nema problema reći baš sve što im je na umu pa je u njihovu društvu zabava uvijek zajamčena.

“Nikolani bih ugradio potenciometar za zvuk da je mogu utišati kad urla”, u šali kaže njezin suprug te priznaje da obožava tu njezinu borbenost i srčanost. Nikolani i Marku ovo je drugi brak, u kojem su dobili kćer, a iz prijašnjih brakova oboje imaju po jedno dijete. Zajedno su osam godina, Nikolana je po zanimanju knjigovođa, ali je trenutačno nezaposlena, a Marko je informatičar.

Bolji su u svađi od drugih parova

Kažu kako su se u “Superpar” prijavili iz zezancije, a njihovo “tajno oružje” definitivno je drukčije od većine natjecatelja.

“Od drugih parova bolji smo u svađi”, iskreno priznaju Vuckovići i naglašavaju kako ih nepravda uvijek može izbaciti iz takta. Premda oboje priznaju da su tvrdoglavi, naglašavaju kako se neizmjerno vole baš takvi kavi jesu i svaki slobodan trenutak žele provesti skupa pa zajedno idu i u lov na lignje!

OVI SU SUPERPAROVI SKUPA PROVELI DESETLJEĆA: Divi im se cijeli svijet, a njihova savršena formula uspjeha je zapravo vrlo jednostavna

Nikolana ističe kako je njezin suprug jako dobra i iznimno pametna osoba i da ne može izdvojiti samo nešto što voli kod njega jer ga voli u potpunosti, a Marko je ponosan na svoju suprugu zato što je dobra duša koja će sve napraviti za obitelj i nikada neće pokleknuti pred problemima.

Zabavnu emisiju “Superpar” možete pratiti na RTL-u od ponedjeljka do četvrtka od 21 sat!

Povratak na Net.hr