TV

'ŽENIM SINA?'

I BLIZANAC IGOR TRAŽI SRODNU DUŠU: ‘S jedne strane sam tradicionalan, a s druge pomalo lud i otkačen’

Elvisu, Adnanu i Marku u potrazi za srodnom dušom pridružit će se još jedan kandidat.

Igora Bjeloševića (32), servisera sustava tehničke zaštite iz Brdovca, sve češće pitaju kada će pred oltar pa je novi show Nove TV, kaže, prava prilika da im i odgovori na pitanje.

Od djevojaka Igor očekuje da budu slične njemu.

„Blizanac sam po horoskopu, tako da imam ustvari dvije strane. S jedne strane sam tradicionalan, a s druge strane sam pomalo lud i otkačen. Idealna cura bi trebala biti kao ja. Spoj tih dviju karakteristika“, kazao je te dodao kako ga kod djevojke može odbiti ukoliko, kaže, pred ogledalom provodi većinu vremena.

Igor i mama MaricaFoto: Nova TV

 

Igor uživa u odlascima u teretanu te vožnji motorom, a i veliki je ljubitelj životinja, pa slobodno vrijeme provodi sa svoja dva psa. Otkrio je i kako bi najradije vrijeme proveo sa svojom izabranicom: „Zajednička večera, gledanje televizije. Vikendima izlasci, izleti, šetnje, a poveo bih ju i na motorijadu.“

Za svoj savršen izlazak na spoj Igor bi se, tvrdi, potrudio napraviti nešto originalno.

U showu će mu potporu pružiti i majka Marica koja otkriva kakvu djevojku priželjkuje za svog sina: „Da ima više tradicionalne vrijednosti, da bude iskrena, da mu bude podrška kroz cijeli život, a bilo bi poželjno da radi.“

Igor je spreman za avanturu života, a što ga sve očekuje te koja će djevojka zadobiti njegovo srce, doznat ćemo u novom showu Nove TV, Ženim sina?.

Povratak na Net.hr