TV

LJUBAV JE NA SELU

HOĆE LI ONA BITI SRETNICA? Stanku je došla nova kandidatkinja i planira osvojiti njegovo srce

Nove kandidatkinje borit će se za srca farmera u emisiji Ljubav je na selu.

Ružica Žitnjak ima 51 godinu i živi u Zaboku, a na Stankovo imanje je došla kao Marijanino iznenađenje, nakon što je Nives poslao kući.

Ružica radi kao krojačica, a obožava izlaske i druženja te vožnju biciklom. Ružica je rastavljena, a kod muškarca traži samo da se “kliknu” na prvu dok joj fizički izgled nije toliko bitan.

ZA SVE ONE KOJI NE VJERUJU: Pogledajte kako je Anja izgledala s dugom kosom

A dok se Ružica i Stanko tek upoznavaju, bivša Miss fotogeničnosti Gabrijela Domenika Marijanović iz Slavonskog Broda želi osvojiti Dina.

Lijepa brineta Gabrijela je studentica cestovnog prometa koja trenutno radi u Rijeci kao promotorica u klubovima. U popularni show se prijavila jer s Dinom ima puno toga zajedničkog.

“Dino mi je bio jedini interesantan dečko i činio mi se dovoljno zanimljivim, a smatram da imamo slične poglede na život! Izgleda mi vrlo pametno, inteligentno, sposobno i netko tko ima svoj cilj. Uz njega bi trebala stajati djevojka koja bi poduprijela ciljeve i vizije u njegovom životu. Prijavila sam se kod njega jer imamo slične poglede na život, ali i volimo slične stvari – motore, aute i sve te adrenalinske hobije,” objasnila je Gabrijela.

dino-i-gabrijela

Gabrijela je imala dugu vezu koja je trajala četiri godine za koju, kaže, da nije imala neke svrhe te da nakon nje nije pronašla ono što traži.

“Bivša veza nije imala neke budućnosti tako da se do sada još uvijek nije pojavio nitko tko mi je dovoljno interesantan da ima cilj i viziju u život, i tko bi me interesirao,” objasnila je.

Lijepa Brođanka živi u Rijeci, ima tetovirana dva pištolja budući da voli i oružje, a u slobodno vrijeme bavi se karateom, borilačkom vještinom K1, gimnastikom i akrobatskim rock’n’rollom.

Ljubav je na selu gledajte od ponedjeljka do srijede u 21:05 sati.

Povratak na Net.hr