banner
TV

'IZVRNULA SE'

HITNA BILA NA FARMI: Jasmini je pozlilo, no farmeri joj ne vjeruju: ‘Dramatizira jer se sa svima posvađala’

Da im neće biti lako, znali su farmeri već i prije ulaska u show, no očito nisu računali na to da je uslijed obavljanja fizičkih poslova nužna redovita prehrana kako ne bi došlo do zdravstvenih problema.

Život na Farmi nije nimalo lak, pogotovo ako farmeri rade teške fizičke poslove, a ne jedu i ne piju dovoljno.

NA FARMI PRESTALA IDILA VEĆ PRVOG DANA: ‘Kod nas ima jedna bolnica koja se zove Vrapče!’

Upravo to iskusila je Jasmina Milaković (30) koja se prema svjedočenju Gazde prvo ‘izvrnula’ na livadi, a potom u kući. Hitna je brzo stigla na farmu kako bi Jasmini pružila pomoć te na svu sreću ustanovila kako joj je samo pao tlak.

FARMA OVOG PUTA OTVARA DVOJA VRATA: Upoznajte farmere koji će se boriti u novoj igri za opstanak

HItna stiže na farmu.
HItna stiže na farmu.Foto: PR

“Ovo je tipičan slučaj umora i iscrpljenosti, vjerojatno usred toga što nemaju redovitu prehranu i što je cijeli dan provela na otvorenom baveći se teškim fizičkim poslovima. Kada smo došli kod nje, bila je nižeg krvnog tlaka, međutim na ordiniranu infuziju došlo je do nestanka simptoma i oporavka”, komentirala je slučaj liječnica.

No, čini se kako farmeri misle da je Jasmina iskoristila situaciju u svoju korist.

Jasmini je pružena pomoć.
Jasmini je pružena pomoć.Foto: PR

“Iskreno, možda je nju malo zabolilo, ali mislim da ona dramatizira jer se sa svima posvađala, ima dvoje, troje ljudi s kojima govori, jer ne možeš svakoga svaki dan blatit, a da ti se lijepo vrati. Nama je pukao film jer ne možeš biti poklačapa, u svačiju da se miješaš i kada je skužila da nema s kim onda su odjedanput počeli problemi. Izvrnula se nasred livade, pa je pala u kući”, komentirao je Gazda Goran, a s njim se složila i Sara koja je poprilično ljuta na Jasminu.

“Primila se šest poslova odjednom i šest poslova i to su bili: hoće peći kruh, hoće pravit musaku, hoće prati suđe, hoće pravit sir i tako dalje. Znači, hrpu poslova i niti jedan posao nije odradila i mi smo svi gladni”, rekla je Sara.

Jasmini je pao tlak, no farmeri su skeptični.
Jasmini je pao tlak, no farmeri su skeptični.Foto: PR

I dok su farmeri iz Stare farme uvjereni kako Jasmina dramatizira, Gordan čvrsto staje u njezinu obranu.

„Stojim iza Jasmine i što kaže jer znam da njih boli što im govori istinu. To sam ja rekao i Goranu i Tomislavu – da su glumci”, kazao je Gordan, a o čemu se točno radi, tko glumi, a tko govori istinu, doznat ćemo u večerašnjoj emisiji koja donosi i prvi ovosezonski odabir sluga.

Povratak na Net.hr