TV

LJUBAV JE NA SELU

GORDANA JE SVE VIDJELA I ČULA: ‘Dražen je htio seks sa Snježanom, ali ga je odbila’

Gordana Zetkov je jednostavna i radišna žena koju je put odveo na Draženovo imanje.

Dok se simpatična Riječanka nalazi na Draženovom imanju, priznaje da je on vrlo gostoljubiv, ali da nije materijal za brak.

RODILA SE PRVA LJUBAV NA SELU: Anja rekla Alojzu da ga voli, Dražen kući poslao Snježanu

“Dražen je gostoljubiv, ali nije obiteljski čovjek,” započela je Gordana te dodala da je od prvog dana znala da je on Hajdukovac, dok je ona Dinamovka.

“Nije mi smetalo to što je Hajdukovac jer ne gledam tko za koga navija već gledam kakva je tko osoba. Bitno je samo jedno, a to je da je ta osoba čovjek,” objašnjava.

“Dražen je veliki avanturist. Voli crne žene i nije uspio ništa dobiti od Snježane! Htio je Snježanu i tražio ju je da spavaju zajedno, no taj mu se san nije ostvario! Nisu sve žene iste,” iskreno je kazala simpatična Gordana te dodala da je vidjela i čula to svojim očima, te je od toga dana otkrila pravu istinu o Draženu.

“On ne bi mogao biti s niti jednom ženom jer on nije materijal za brak, a žena koja bi bila s njim mora biti luda i otkačena poput njega. Dražen se prvo mora uozbiljiti da može osnovati brak. Ne može mu biti Hajduk prvi na mjestu pa onda žena, djeca i ostalo,” zaključuje Gordana.

Gordanina majka je poznata Sonja Rovčić, žena koja je najviše puta darovala krv i to čak 125 puta, na što je Gordana jako ponosna.

“Ne znam hoću li uspjeti maminim stopama, voljela bih da krenem, ali sve to ovisi o zdravlju. Majka je puno ljudima pomogla i to je jedna lijepa gesta! S druge strane, ja puno radim i uz sve noćne smjene, treba tijelu odmora, tako da ne znam bi li uspjela,” kazala je ponosno Gordana.

Povratak na Net.hr