TV

VEČERA ZA 5 NA SELU

GORDANA JE SPRAVILA UKUSNU BEZGLUTENSKU VEČERU, NO POBJEDU JE SLAVILA NIKOLINA: ‘Nisam to zaslužila! Uljepšali ste mi život’

Goste je za stolom već čekalo predjelo – paprike punjene sirom i šunkom uz bezglutenske pogačice

Posljednja domaćica u zanimljivom međimursko-zagorskom tjednu u “Večeri za 5 na selu” bila je slastičarka Gordana, koja je ekipu ugostila iznad Kneginca u mjestu Šmičkovec. Goga je pripremila bezglutenski jelovnik, koji se sastojao od predjela Sir u crvenom kaputiću, glavnog jela Mlado i ludo u kupelji te deserta Mister Fantač.

NIKOLINA ODUŠEVILA GOSTE S DELICIJAMA BEZ GLUTENA I LAKTOZE: ‘Čista desetka, nikad nisam probala batat na taj način’

Domaćica je dočekala goste, koji su je iznenadili košarom punom krasnih darova, a potom su nazdravili. “Aperitiv mi je bio dobar. Malo jednolično što se izbora tiče, ništa novo”, rekla je Sonja, Karmen i Antun komentirali su prekrasan ambijent. “Rustikalno drvo, aperitiv… milina”, rekla je simpatična Karmen.

RTL

Za stolom ih je već čekalo predjelo – paprike punjene sirom i šunkom uz bezglutenske pogačice. “Izgled je presiromašan, još nešto je falilo”, prigovarala je Sonja. Antunu se svidjelo punjenje u paprikama, a i pogačice su mu bile jako ukusne. “Fino, a bez glutena. Ako je nešto ‘bez’, ne mora značiti da nije dobro”, objašnjavala mu je Nikolina, a Karmen je zaključila: “Meni se svidjelo. Iskreno, bolje mi je nego s glutenom”.

Desert je bio odličan

Gordana je potom poslužila glavno jelo – gulaš s njokima. Svi su odmah komentirali kako fino miriše, a i njoki su se svidjeli gotovo svim gostima. No ne i Sonji, koja je rekla: “Premalo začinjeni, premalo dekoracije”. Antunu je gulaš bio jako fin, kao i Nikolini. “Možda da je mrvicu ljući bio, ali sve pet”, komentirala je trgovkinja.

RTL

Kad je Gordana poslužila kolač, Nikolina je rekla: “Desert izgleda fascinantno; ne moraš ga ni probati, a siguran si da je super i fin”. Antun je otkrio kako ne voli kolače, ali ovaj mu se baš svidio. “Osvježavajući i takve rado pojedem”, rekao je, a Karmen je dodala: “Bio je jako fin”. Najzahtjevnija kandidatkinja među njima, Sonja, također je bila zadovoljna i desert joj je bio odličan.

Nakon jela svi su komentirali kako su se ovaj tjedan lijepo zabavili i da su super ekipa, a potom su došli svirači pa su malo i zapjevali. Uskoro je Gordana pročitala kako je pobjednica tjedna trgovkinja Nikolina, koja nije mogla sakriti iznenađenje. Pobjednica međimursko-zagorskog tjedna Gordani je dala ocjenu deset, Antun joj je dao devetku, Karmen je dala desetku, a Sonja osmicu zato što joj se nije svidjelo predjelo.

RTL

ANTUN POSLUŽIO ČAK TRI GLAVNA JELA, A ZA SILAN TRUD DOBIO JE KRITIKE: ‘Stvarno je pretjerao, ne znam otkud početi’

A kakvi nas zanimljivi kandidati i ukusna jela očekuju sljedeći tjedan, ne propustite pogledati u novim epizodama kulinarskog showa “Večera za 5 na selu” od 20 sati na RTL-u.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr