TV

NE ŽELI SE UDATI

GORDAN OPET RAZLJUTIO JASMINU NA FARMI: ‘Nije se rodio taj koji me može imati!’

Jasmina i Gordan nikako na zelenu granu. Dok su jedan dan najbolji prijatelji, već drugog režu jedno na drugo poput psa i mačke.

Nakon što ju je Gordan ražestio svojim uznemirenim ponašanjem, za koje Jasmina tvrdi da se ponavlja iz tjedna u tjedan, požalila se Darku i Danieli.

JOSIPA JE IZGUBILA KONTROLU: Prvo je izvrijeđala Tomislava, a zatim je htjela šakom udariti Jasminu!

“Ako ste primijetili, on se uvijek uznemiri točno pred izvršenje tjednog zadatka. On je već vani, njemu ne treba narukvica. Ja mu velim pusti me i kuham, a on meni nabraja i nabraja”, kazala im je.

Požalila se i da Gordan kada ga netko uvrijedi samo šuti, dok jedino njoj zna odgovoriti, je zna da će mu ona svaki put oprostiti.

jasmina-i-daniela

“Ma rekao sam ti da on u sebi nema muškosti”, poručio joj je Darko.

U poštanskom sandučiću farmere su dočekala pisma obitelji, a pismo Jasminine sestre izazvalo je  burnu raspravu.

Ne želi se udati

“Uzme moje pismo da pročita kako je moja sestra iz zezancije napisala kao dovedi nam šogija. On se obradovao, to je to. Ma što ti sebi umišljaš? On se vidi – svadba”, nastavila je Jasmina prepričavati Darku i zaključila da joj druga polovica  u životu ne treba.

“Ja ti se kunem, Domi, ja ako jednom nisam rekla da, kojem sam trebala, nit me tko može imati, nit me tko može zadržati. Nitko, niti jedan. Evo nije se rodio”, kazala je odrješito Jasmina i dodala: “Ja ću radije biti stara bakica s trajnom, stavim roza ruž, ceker i idem na zabave i proslave. Zapamti me, takva ću biti. I te fore ‘nisi se do sada udala’. Ma za koga da se udam? Za pijandure, za maltretiranja?”

jasmina2

“Ma to su takve budale znaš, koje su isto tako prošle u životu. Ti se nisi udala, pa kako što, pa udaj se. Pa udaj se ti još šesnaest puta ako hoćeš”, zaključio je Darko.

Tko je još sve dobio pismo obitelji te kakve su bile reakcije, doznajte u večerašnjoj emisiji Farme!

Povratak na Net.hr