TV

Tjedna emisija

GORANOVA LEJLA NIJE U STRAHU: “On igra igru, a naša ljubav je jača od realityja!”

Iako se mnogi pitaju što se to događa s Goranom i Steffani i jesu li se zaljubili, Goranova zaručnica Lejla ima odgovor na njegovo ponašanje kao i smeta li joj razvoj iskrice koje su počele frcati između dvoje stanara.

“Ja mislim da sam dovoljno rekla time što sam ušla u Kuću. Ne čudi me uopće što se tamo događa, a Stefani je Goranov prijatelj kao i moj. Pa ovo je reality show, ne zaboravimo to”, rekla je Lejla za RTL.

Također dodala je da Goran samo igra igru.

OKURAŽIO SE: BB Darko napokon priznao da je zaljubljen u Tinu

“Sve je to igra i svi oni igraju svoje igre, pa tako i Goran. Ne bih bila s njim četiri godine u vezi da se ovako, kako se ponaša u Kući, ponaša i izvan nje” otkrila je.

Na pitanje bili joj smetalo da Goran ipak ‘zgriješi’ sa Stefani i je li njihova ljubav jača od toga što bi se eventualno moglo dogodilo, Lejla je imala spreman odgovor.

I BIG BROTHER JE ZBUNJEN: Nije mu jasno što se događa između Gorana i Stefani

“Naša ljubav je preživjela veće stvari od jednog reality showa, nitko ne može samo tako stati između nas”, rekla je Goranova zaručnica.

Hoće li tome uistinu i biti tako, te što će se dogoditi ako Stefani večeras napusti Big Brother kuću, a Goran ostane, gledatelji će saznati u emisiji uživo, kada će u tajni dio kuće ući i osoba iznenađenja, a dogodit će se i lažne nominacije.

Povratak na Net.hr