TV

POČINJE RAT BEĆARCIMA?

GORAN PRVI DUELIST, TOMISLAV SAV SRETAN: ‘Ode Jelenko pa-pa! Gorit će Arena!’

Nakon niza uspješno položenih tjednih zadataka, ovoga puta farmeri su podbacili. Gospođa koja im je zadala tjedni zadatak koji je bio izraditi zidnjake, nije bila zadovoljna kako su to farmeri napravili, pa su ostali bez 25 dukata, a Mentor Joža im je rekao da su ga jako razočarali.

Na obiteljskom sastanku farmeri su birali prvog duelistu. Tako je Goran, s više šibica od Ante, postao prvi duelist, a Gordan i Tomislav su mu odmah poručili da ga jedva čekaju u dvoboju.

Ocjena tjednog zadatka
Ocjena tjednog zadatkaFoto: Nova TV

“Nije me iznenadilo to što sam izabran za prvog duelistu, Ante ipak priča s njima, a zna se kakvo je moje mišljenje o njima, nikakvo”, rekao je Goran.

Tko je dobio imunitet, tek ćemo doznati, no Goran ga kaže, ne očekuje.

“Nisam ni u jednom trenutku mislio da ću dobiti imunitet. Kada sam išao rekao sam svim svojima ne trošite pare na pozive, ovo je neki moj hir, nije potrebno, tako da ja nikad ne računam na taj imunitet”, objasnio je.

Bez dvoboja umova

Obzirom da su zbog učenja farmeri zapostavili farmu, Mia im je iznijela novo pravilo – do finalnog tjedna ne može se birati dvoboj umova.

“Tomo uči već par dana jer misli samo na znanje, a sad je znanje ukinuto, pa se malo prepao”, komentirao je Goran.

“Normalno da želim ostati na farmi i doći do kraja. Vidjet ćemo ujutro kad se probudim, što ću, koga ću, hoću li se boriti ili izabrati nekoga svoga, ili ja ili Ante, tko postane Gazda pa da smo osigurani do kraja”, dodao je.

Nakon što su nominacije završile, veselju na Novoj farmi nije bilo kraja.

“Ode Jelenko pa-pa! Gorit će Arena!”, vikao je Tomislav sav sretan što je njegov ljuti protivnik Goran postao prvi duelist.

Damir je rekao kako bi najviše volio da Tomislav dobije imunitet kako bi Goran birao u dvoboj Gordana koji bi ga izbacio.

“Ako on mene izabere, on gubi sto posto!”, poručio je Gordan.

Tomislav i Damir
Tomislav i DamirFoto: Nova TV

Goran preselio u kućicu za dueliste

Ante i Josipa pomogli su Goranu spakirati stvari i preseliti ga u kućicu za dueliste, a Ante mu je ponudio jednu soluciju.

“Ako ti dođe, što vjerojatno znamo da će doći do onoga, između mene i Gordana, možeš slobodno mene izabrati, ja ti se neću ljutit. Ja sam razumna osoba!”, rekao mu je Ante.

“Rađe izabrat tebe pa da je jedan u finalu, jer ako ja izaberem Gordana ja letim, ti letiš idući tjedan. Nebitno tko će, borimo se, ako ne budem mogao Tomu. Ne vjerujem da ćeš puštati, ni ti ni ja. Izaberi što misliš da ti je najbolje”, odgovorio mu je Goran.

Za koga će se Goran odlučiti, ostaje nam vidjeti.

Tamburaši im dali novi zadatak

U večernjim satima posjetila ih je pjevačka skupina Sinovi atara koji su farmerima zasvirali i zapjevali slavonski bećarac te im dali za zadatak da do idućeg Sajma probaju osmisliti čim više stihova bećarca u kojima će opjevati svoje farmere.

Sinovi atara
Sinovi ataraFoto: Nova TV

“Sad će počet rat bećarcima na farmi jer tu je uzajamno podbadanje i tako će se ljudi u nekim stihovima naći da bi izrugali jedni druge”, rekala je Josipa, a Tomislav je odlučio da će odsad bećarcima provocirati farmere.

Također, kaže kako je zadovoljan kako se odvija situacija na farmi.

“Situacija za mene je ovdje trenutno dobra. Damir i Goran su mi prijatelji i saveznici”, rekao je.

Iako je Tomislav bio spreman ići sam protiv svih ipak je na kraju dobio naklonost Damira i Gordana.

“Oni su skužili da me trebaju, da ne znaju kakav ja scenarij radim”, rekao je Tomislav te dodao kako će od suradnje s njim, Damir i Gordan, imati smo koristi.

“Da mi se nisu vratili nazad i oni bi pali”, rekao je.

No, trenutno prijateljstvo mogla bi ugroziti borba za glavnu nagradu.

“Ja na to gledam kao na prijateljstvo, no do finala se sve može preokrenuti”, izjavio je Tomislav

“Moj scenarij za ostatak ove igre je da uništim njih sve! Tomo se ne boji Arene, Tomo se ne boji nikoga!”, zaključio je.

Povratak na Net.hr