TV

SVE ZBOG KAVE

GORAN IZVAN SEBE: Tomislav okupio zelenu zadrugu u sjenici

Opet su nastale tenzije između Gorana i Tomislava…

Na ovotjednom Sajmu u ponudi je bila samo jedna kava. Na žalost zelene zadruge, Gazda Goran bio je najbrže ruke stoga je zelena zajednica ostala kratkih rukava. No, problemi oko raspodjele kave ne zaobilaze ni crvenu zadrugu. Iako je dogovor bio da se kava kuha samo ujutro, Tomislav se ponaša kao da se to ne odnosi na njega. „Ako je ovo kava, onda sam ja papar,” komentirao je Tomislav na već skuhanu kavu i odlučio sebi napraviti novu.

ŽESTOK OKRŠAJ GORANA I TOMISLAVA: Ti si nitko i ništa! Ja sam veliki vođa, a tebi se nitko nije priklonio

„Pijemo svi tanju kavu kako bi izgurali cijeli tjedan, a gospodinu je to tanko, ne valja. Sad mu ne valja, a valjalo mu je dva mjeseca. Znači goni inat, čeka kad ćemo mi puknuti, a zbog njega puknuti neću.“ kazao je Goran i zaključio: „Ja zbog takvih vani ne pucam, nego se okrenem i odem”. Iz tog razloga, Gazda Goran odlučio je podijeliti kavu i duhan među zadrugom.„Danas ću uzeti kavu i duhan, pa podijeliti svakome kašiku. Pa tko hoće pušiti neka puši, tko neće ne mora. Tko će piti kavu može je i baciti patkama. Meni svejedno.”

Situaciju je dodatno zakomplicirala Jasmina, koja je zamolila Tomislava da im skuha kavu, što je on i učinio. „Sakrili su mi kavu, ali sada sam ovo uspio skuhati”, pohvalio se Tomislav i okupio zelenu zadrugu u sjenici. „Dobro jutro Ante, dobro jutro Barbara” vikala je Jasmina zadovoljno. „Još ja gledam što nas ona tako pozdravlja, a ona se naslađuje kavom,“ zaključio je Goran

Kakva je bila reakcija članova crvene zadruge kada su vidjeli da je njihovu kavu Tomislav podijelio sa zelenom zajednicom, doznajte u večerašnjoj emisiji Farme.

Povratak na Net.hr