TV

URNEBESNO

GENIJALNI ŠPRAJC OTKRIO RECEPT ZA LJEPOTU: Tražio savjet od Maje Šuput, ali ovom se odgovoru nije nadao!

Zoran Šprajc je sinoć ugostio Maju Šuput u RTL Direktu kako bi razgovarali o njezinoj oslobađajućoj presudi o narušavanju noćnog mira tijekom svadbe na kojoj je pjevala, a usput ju je pitao i za savjet kako se riješiti podočnjaka.

Oslobađajuća presuda kojom je nakon tri godine utvrđeno da Maja Šuput i njezin bend nisu krivi za remećenje noćnog mira tijekom nastupa na jednoj svadbi privukla je pozornost Zorana Šprajca koji je pjevačicu pozvao u svoj studio da ispriča što se dogodilo.

‘JE LI MOGUĆE DA JE MAJA NAPOKON OBUČENA?’ Novi uradak Maje Šuput iznenadio fanove

“Nakon tri godine hrvatsko je pravosude utvrdilo da je Maja Šuput nevina”, rekao je Šprajc te nastavio: “U optužnici je stajalo kako je jedan od članova Majinog benda pozivao goste da pjevaju zajedno s njima”, rekao je Šprajc dramatičnim glasom.

Na sudu zbog pjevanja na svadbi

OSLOBODJENI 👏👏👏 Prije 3 godine na jedno prekrasno vjencanje dosla je policija oko 23h sa prituzbama da je susjedima glazba preglasna i da nas moraju utisati. Mi smo se utisali iako je svadba bila u normalim decibelima glasnoce a susjeda tamo ni nema. Medjutim, policija je bila uporna pa su bili ispred sale do 2 ujutro. Tada su dosli s nalogom da moramo prestati svirati, drugim rijecima svadba je gotova. Pjevam 17 godina i nikad to prije nisam cula a kamoli dozivjela. Slucaj je zavrsio na sudu a sad smo konacno bend i ja nakon 3 godine dobili oslobadjajucu presudu. Policijski zapis je zapravo pomalo i komican ( pjevacica putem mikrofona spojenog na pojacalo pjevala vise svojih pjesama razlicitog sadrzaja) ali je presuda pravedna i postena. Nadam se da vise nikada niti jedan bend policija nece prekinuti u svirci koja mladencima znaci sve na svijetu. I to samo zato jer je kao neki susjed rekao da ne moze spavat… zivjeli mladenci, zivjeli muzicari …

A post shared by majasuput (@majasuput) on

Bilo mu je smiješno što je sud zbog pjevanja na svadbi trajao čak tri godine.

Maja je prepričala što se točno dogodilo. Naime, policija je došla usred svadbe i zamolila pjevačicu da se ona i njezin bend stišaju jer se susjedi žale. Prvo je pokušala tiše pjevati, no na kraju je došao načelnik policije i rekao da će je odvesti u postaju ako ne siđe s pozornice. Maja je na policiju poslala svog zaštitara.

“Rekla sam mu ‘prijatelju, idi ti , meni je loša kosa’, nisam htjela da mi ostane u dosjeu”, rekla je Maja.

Šprajc tražio savjet o ljepoti

Veceras direktno u RTL direkt📺📺📺

A post shared by majasuput (@majasuput) on

Šprajca je to navelo da pjevačicu upita kako uspijeva izgledati tako dobro uz takav tempo života.

“Radiš treću smjenu i izgledaš savršeno. Ja radim ovu drugu pa izgledam kao da radim i treću i četvrtu i petu zajedno, pa podočnjaci, pa ovo, pa ono. Koja je tajna?”, upitao je simpatični voditelj pjevačicu.

“Nisam podložna podočnjacima. Ja se napuhnem. Imam pufaste obraščiće. Ali za to postoje kremice, korektorčići…”, rekla mu je Maja.

Napuhan na krivim mjestima

Šprajc je zaključio kako se protiv podočnjaka najbolje napuhati da se ne vide, te dodao kako se i on napuhao.

“Da, ali u krivom području”, rekla je Maja, aludirajući na njegovu težinu.

Šprajc nije mogao suspregnuti smijeh pa je Maji zahvalio i pozdravio gledatelje savjetom: “Recept za ljepotu i protiv podočnjaka – napušite se.”

Cijelu sinoćnju emisiju pogledajte OVDJE. Razgovor Maje i Šprajca počinje na 26.30.

Povratak na Net.hr