FOTO: Jedna od najljepših Hrvatica u novoj ulozi je proračunata i nesigurna

Zanosna 24-godišnja glumica Ornela Vištica posljednjih mjeseci punom parom radi na snimanju nove RTL-ove serije Vatre ivanjske.

Jedna od najljepših Hrvatica, Ornela Vištica, u RTL-ovoj seriji Vatre ivanjske, koja će svoju premijeru doživjeti u ponedjeljak, 25. kolovoza u 20 sati, igra jednu od glavnih ženskih uloga.

Njezin lik, Klara Župan, naizgled je spontana i ljubazna, no u stvari je proračunata i nesigurna osoba koja pod svaku cijenu želi ostvariti svoje ciljeve. S obzirom da joj majku u seriji tumači ‘kraljica sapunica’ Ksenija Pajić, Ornelin će lik itekako biti zanimljiv i nepredvidiv.

Unatoč svakodnevnom užurbanom ritmu snimanja, gdje na setu i po vanjskim lokacijama u okolici Zagreba provodi po cijele dane, Ornela uspijeva pronaći vremena za odmor u pauzama snimanja. Tada najčešće koristi vrijeme kako bi se opustila.

A u prvoj epizodi serije Vatre ivanjske, gledatelji će moći doznati kako se u mjestašcu Ivanju istovremeno događaju sudbonosni susreti, otkrivaju tajne, ljubavne težnje, želje za osvetom, te kako osjećaji požude, ljubomore i kajanja usmjeruju i obilježavaju živote glavnih likova.

Ksenija Pajić ponovno ima jednu od glavnih rola uz Aleksandra Cvjetkovića, Franu Perišina, Doris Pinčić Rogoznicu, Lindu Begonju, Lelu Margitić, Ornelu Višticu, Filipa Juričića, Barbaru Nolu, Anu Begić Tahiri, Alena Liverića, Jana Kerekeša, Ivu Mihalić, Marka Cindrića, Nevenu Ristić i Slavena Španovića.

Povratak na Net.hr