DEČAK UMALO ZAPLAKAO Žiri u The Voiceu pred teškim zadatkom

Prikazana je prva od četiri emisije vrlo zanimljivog i emotivnog dijela ovog pjevačkog natjecanja. 48 natjecatelja izborilo je mjesta u nekom od mentorskih timova, a u dvobojima taj će se broj prepoloviti.

Svaki od mentora svojih 12 pjevača spaja u 6 posebnih natjecateljskih parova. Ti parovi u dvobojima pjevaju duete i dokazuju tko je od njih dvoje zaslužio ići dalje. Teška odluka koga poslati kući, a tko nastavlja natjecanje na njihovom je mentoru. Pritom savjetima i komentarima mogu pomoći mentorovi stručni suradnici, ali i drugi kolege mentori.

U prvoj emisiji dvoboja nastupila su po dva natjecateljska para mentora Ivana Dečaka i Tonyja Cetinskog, te po jedan par mentora Jacquesa Houdeka i Indire Levak.

Na samome početku showa atmosferu u ringu užarili su mentori izvedbom pjesme grupe Queen „We will rock you“, dok su njihovi natjecatelji ispunili prostor oko pozornice. Nakon tog zagrijavanja, došao je red na prave dvoboje.

Već u prvom emisiji dvoboja na licima žirija mogao se vidjeti ponos, ali i tuga što se od nekih natjecatelja moraju oprostiti. Tako se Tony nekoliko put dobro preznojio, a Ivanu Dečaku su oči zasuzile kada je kući poslao Anteu Brzića.

Od Samante Vrbljanac i Brune Oberan mentorica Indira Levak očekivala je ratni spektakl, a to su ove natjecateljice i pružile izvedbom pjesme Arethe Franklin „Chain of fools“. Pobjedu je odnijela Bruna.

Dario Došlić i Ante Brzić, “dobri divovi”, kako ih naziva njihov mentor Ivan Dečak, u dvoboju su pjevačke sposobnosti pokazali izvedbom pjesme „Crying in the rain“ grupe A-Ha. Natjecanje nastavlja Dario.

Dvoje Dalmatinaca, Jure Brkljača i Romana Lalić Pejković, u dvoboju su se suočili izvedbom Oliverove pjesme „Stine“. Njihov mentor Tony Cetinski presudio je da je u tome je bio uspješniji Jure.
Neven Stipčić i Ema Gagro, pravi souleri, prema riječima njihova mentora Jacquesa Houdeka, imali su zadatak izboriti se za prolazak pjesmom Luthera Vandrossa „Never too much“. U showu ostaje Ema.

Dvoje dobrih prijatelja, Daniel Jurišević i Melanija Purić, u dvoboju su se morali natjecati u izvedbi pjesme Pink i Natea Ruessa „Just give me a reason“. Njihov mentor Ivan odlučio je da natjecanje nastavlja Daniel.

Iako su po stupnju glazbeničkog iskustva na suprotnim stranama, Andrija Kovačević i Sara Barbarić zajedničkim snagama su u dvoboju interpretirali pjesmu „It’s only love“ Bryana Adamsa i Tine Turner. Mentor Tony prolaznu ocjenu dao je Sari.

Povratak na Net.hr