TV

NE MOGU JE SE RIJEŠITI

FARMERI NEUGODNO IZNENAĐENI: Jasmina dobila imunitet, prvi duelist je Ante

Iako je Jasmina dobila šibicu od svih farmera, zahvaljujući glasovima publike je osvojila imunitet. Farmeri su nezadovoljni pa misle da će je sami morati riješiti.

Pobjednik tjednog zadatka ovoga puta bila je zelena zadruga, stoga se prvi duelist birao iz crvene zajednice. Iako je Jasmina dobila šibicu od svih farmera, zahvaljujući glasovima gledatelja osvojila je imunitet te je prvi duelist postao Ante.

“Stvarno sam presretna. Ni na kraj pameti mi to nije bilo. Ne mogu si još predočiti da ljudima vani odgovaram kao osoba. Možda moja iskrenost, to što sam zaista onakva kakva jesam. Iznenadilo me jer sam se ponekad i ja sama zapitala u kućici za sluge jesam li uistinu tako loša osoba da me imaju toliku potrebu provocirati”, kazala je oduševljeno Jasmina dok njezinim farmerima nije bilo drago što je osvojila imunitet.

jasmina-i-gordan-1

“Ako je ona od nas 15 najbolja, onda se svi možemo pokupiti i ići van”, zaključio je Goran koji je bio jako ljut kao i Tomislav koji je komentirao: “Ovo je meni nepravedno što je ona dobila imunitet. Po čemu je ona taj imunitet zaslužila? To je osoba koja je bezobrazna, nema kulture, odgoja. Svakoga pljuje, svađa se i to je osoba koja neće ništa raditi. Sve se bojim da ćemo mi nju natjerati da ona sama izađe van.”

Razočarana je i Sara koja se ponudila Anti da je uzme u dvoboj.

sara

“U jednu ruku hoću doma, a u drugu neću. Ekipa mi je ovdje odlična, super se zabavljamo, stalno se smijemo”, konstatirala je Sara komentirajući još i odnos Ante i Jasmine ističući kako joj ne smeta što su njih dvoje bliski.

“Dečko je njoj oprostio sve što mu je ona radila, što mu je rekla. Jest da je mlad i jest da je naivan i možda je zato ona njega uspjela preokrenuti toliko brzo. Lako je s Antom”, kaže Sara.

Kao nagradu za pobjedu u tjednom zadatku, farmeri su dobili i večeru, a pravo iznenađenje i oduševljenje bilo je dolazak ljami. Stručnjak je zelenoj zadruzi objasnio karakter ove životinje i dao upute kako da se brinu o njima.

tomislav-i-goran

Kristijan, koji se malo i preplašio ljame, usporedio je ovu životinju s jednom farmericom: “Mislim da narav ljame ima Ankica zato što burno plane i uvijek pristupa s nekim žarom”, kazao je Kristijan, dok je Darko zaključio kako su ljame došle na pravu farmu.

“Smatram da su ljame u pravim rukama ljudi koji imaju ipak osjećaj ljubav i toplinu. Kada bi otišli preko na onu stranu, ne vjerujem da bi to doživjeli i sretan sam što su ovdje”, zaključio je.

U dvoboj želja idu, odlučio je Gazda, Kristijan i Barbara, a oboje će se boriti za pismo nekog člana obitelji.

“Odabrao sam Barbaru i Kristijana jer su oni stalno zajedno. Ona stalno ide za njim. Kad on ide pušiti, ona ide sa njim pa ga tamo čeka i onda sam razmislio, kad ste stalno zajedno, uđite zajedno i u dvoboj”, obrazložio je Gazda svoj odabir dok je Barbara već spremna i jedva čeka okršaj s Kristijanom.

ljame

“Sve što imam za reći je da će Kiki biti poražen i neka se spremi za poraz. Potrudit ću se da te zgazim”, poručila mu je Barbara, a Kristijan je odgovorio: “Do posljednje kapi znoja!”

Povratak na Net.hr