Tatjana Jurić: Nisam planirala, ali eto, posložilo se!

Prošle su dvije godine otkako smo lijepu voditeljicu Tatjanu Jurić prestali gledati na malim ekranima i počeli slušati na zagrebačkom Prvom radiju. No, Tatjana se vraća na male ekrane s vlastitim talk showom!

‘Prošlo je dovoljno vremena da se malo odmorim od ludog televizijskog tempa, ali i dovoljno da se ponovno zaželim televizije. U međuvremenu sam magistrirala politologiju i upisala novi fakultet – komunikacijski menadžment, iako sam rekla da za to nema šanse!’, kaže Tatjana Jurić za Ekran, prilog Večernjeg lista.

‘Ove sezone preda mnom je novi televizijski format – razgovorni, baš onakav kakav sam dugo priželjkivala i jedva čekam da se bacim na posao’, nadodala je.

‘Pratit ćemo sve od društvenih tema preko sporta do svijeta biznisa, kulture i estrade. Ništa nam neće biti strano! Želimo emisiju sadržajno prilagoditi svemu onome o čemu inače razgovaramo na kavama, vani u društvu, sukobiti mišljenja, stvoriti neko novo mišljenje, uključiti u sve i gledatelje’, priča voditeljica o svom talk showu koji će se emitirati na 24sata TV-u te otkriva da neće napustiti svoj posao na radiju.

‘Nisam planirala tako ludi ritam ove sezone, ali eto, posložilo se i bit će vremena za sve. Prijepodne radio, popodne televizija i onda studentske klupe. Na prvu puno posla, ali kad se nešto voli, nije teško!’

Povratak na Net.hr