TV

LJUBAV JE NA SELU

DRAŽEN POSLAO SNJEŽANU KUĆI: ‘Kupit ću mu kalendar da može označiti dane kad je bio s nekom curom’

Dražen je poslao Snježanu Žućko kući, a ona priznaje da joj nije žao.

U sinoćnjoj emisiji bilo je svega, od poljupca pa sve do suza. Nakon što je dobroćudni Dražen posjeo djevojke, došlo je vrijeme da obznani jednoj da mora otići s njegovog imanja, a ta je odluka pala na simpatičnu Snježanu. Rekao joj je da je lijena i da mu takva osoba ne treba na imanju, nakon čega je i zaplakao, a ona je ostala ravnodušna.

U razgovoru je Snježana priznala da se lijepo zabavila na njegovoj farmi, no da je Dražen osoba koja voli avanture, a ona to ne traži.

PAO PRVI POLJUBAC U LJUBAV JE NA SELU: Pogledajte među kojim kandidatima se rađa romansa

“Lijepo smo bile ugošćene, Dražen nas je vodio svugdje i bili smo stalno vani. Nije mi žao što sam morala otići jer sam shvatila da on voli avanture! Kupit ću mu kalendar i kemijsku olovku da može označavati dane kada je bio s nekom djevojkom,” našalila se Snježana aludirajući na Draženovu sklonost avanturama.

“Nakon što je Dražen odlučio da moram napustiti njegovo imanje, rekao mi je da sam lijena, a ja sam mu još na početku rekla da sam došla na godišnji odmor i da neću ništa raditi. Jedino za što sam bila zadužena je bila briga oko cvijeća, što me njegova majka zamolila, a meni to nije bilo teško. Doma imam vrt i životinje i cijepam drva tako da se doma uvijek naradim i to je bio razlog zašto kod Dražena nisam htjela ništa raditi i na to gledam kao godišnji odmor,” rekla je Snježana te priznala da je vidjela ljubomoru kod Gordane i Marije.

Nakon što je Snježana napustila Draženovo imanje te došla kući, rekla je da ju svi prepoznaju s televizije te da su joj se već počeli javljati drugi muškarci, no kako kaže, za sada još niti jedan nije osvojio njezino srce.

“Ljudi me primjećuju i na ulici, u autobusu, u kafiću. Čim sam došla doma već su mi se počeli javljati, ali to nije ništa ozbiljno. Sve su to muškarci koji traže avanture, a takve avanture meni ne trebaju,” zaključila je Snježana.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr