TV

Drama je na selu

DRAMA U LJUBAV JE NA SELU: Alojz lagao u oči Anji s kojom se ponovno morao susresti nakon što ju je izbacio

Nakon što je Alojz izbacio Anju, ona ga je pozvala u sobu na razgovor.

‘Zašto si me cijelo vrijeme držao u neizvjesnosti?’, upitala je Anja.

Marijana je porazgovarala s Alojzom koji joj je rekao da je scenu kao s Anjom imao i s bivšom ženom pa ne želi to ponavljati, iako mu je stalo do nje,  piše RTL.

U Durlincima su se dečki pitali gdje je Marin, a Sandra i on su za to vrijeme ispijali kavu te ga je ona ispitivala što misli o Tinu jer je očekivala da će među njima vladati velika konkurencija. ‘Super je dečko, i stvarno dobro izgleda’, rekao je Marin Sandri što je nju ugodno iznenadilo. Potom su je iznenadili i ostali dečki jer su joj napravili doručak, a dobila je i ružu.

Dino je svoje djevojke odveo na prekrasan vidikovac od kuda se proteže pogled na cijeli Karlovac, a priredio im je i doručak. Denita je priznala da joj je nova djevojka Gabrijela baš ‘sjela’, dok je priznala da Minela uopće ne želi s njom pričati.

U Hercegovini je bilo veselo! Dražen je djevojke odveo na livadu, a upoznale su i pastiricu na čijoj su livadi doručkovali te ih je ona podučila svome poslu.

Stanko je pak svojim djevojkama, koje su uživale sunčajući se kraj bazena, morao predstaviti novu damu, Ružicu. Dame su bile pomalo iznenađene, no prihvatile su je. Potom su svi zajedno otišli na kupanje, ali i loviti ribu.

Marijana je Marija pozvala na razgovor, otkrivši mu da i za njega ima iznenađenje. Pred Marijom je tako ponovno stajala Martina – barem na prvi pogled, ali već na drugi, Mario je shvatio da nije riječ o djevojci koju je netom poslao kući već o njezinoj sestri blizanki, Petri!

‘Prvi dojmovi o Petri su mi bolji nego o Martini jer je komunikativnija, kazao je Mario te je zamolio da slaže s ostalim dvjema djevojkama.

Povratak na Net.hr