TV

STRES RADI SVOJE

DRAMA U KUHINJI ‘TRI, DVA, JEDAN – KUHAJ!’: Špiček morao postati vatrogasac jer se nekome zapalio picek

Nakon jučerašnjih prvih suza, vrijeme je i za prvu svađu, ali zamalo i prvi požar u showu Tri, dva, jedan – kuhaj!. Dok su se parovi za jedinicama mijenjali, netko je zaboravio na piceka u pećnici te je gust dim dao pravi znak za uzbunu.

Drugi je dan ljubavnog tjedna, a ljubavi među kandidatima sve je manje. Kako Toca kaže, zadatak sa ‘swinganjem’ sve dovodi do ludila, što se može primijetiti među većinom kandidata. Morana i Domagoj te Đurđica i Matea dobile su zadatak ispeći cijelog piceka. No, uskoro se obično pečenje piceka pretvorilo u pravu noćnu moru!

Najprije je tim ‘Čili papričica’ zaboravio na piceka u pećnici te je, u trenutku kada su Martina i Naima došle za tu radnu jedinicu, Špiček uočio dim. Kada je otvorio pećnicu, iz nje je izašao gust dim, a picek je bio izvana potpuno pečen.


“Picek je već bio fest sunčan, bez kreme za sunčanje odozgo jer se masnoća zapalila i treba ga podlijevati. Netko tako važnu stvar nije smio zaboraviti jer picek gori”, kazao je Špiček, koji nije bio sretan onime što je vidio, a Martinino i Naimino opravdanje je bilo da su tek stigle za tu jedinicu.

Stres izaziva svađe

I dok u jednom timu picek gori, u timu ‘Vallis Aurea’ on postaje glavni uzrok svađe između unuke i bake. Đurđica je shvatila kako se picek neće uspjeti ispeći do kraja te je odlučila dio prepržiti na tavici, s čime se njezina unuka Matea nije složila jer će se picek tako presušiti.

“Što ste svi uvijek tako pametni. Nikad me nećeš poslušati. Radi što hoćeš”, ljutito je rekla Mateja baki na što se Drago nasmijao.

“Jako smiješno. Smijat se drugim ljudima i podrugivati se drugim ljudima iza leđa već dva dana. Živcira me to”, odbrusila je Matea Dragi na njegov podsmijeh.

Nedužni picek izazvao je previše drame u kuhinji, a stres zbog mijenjanja jedinica kandidate je doveo do ruba živaca. Hoće li se požari u kuhinji ugasiti, pogledajte večeras u 21 sat na RTL-u!

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr