TV

'SUPERTALENT'

DOŠAO U HRVATSKU ZBOG LJUBAVI: Mladi Tunižanin stao na pozornicu i pokazao svoj talent

U pretposljednjoj audicijskoj emisiji Supertalenta vidjet ćemo spektakularne nastupe natjecatelja koji su do posljednje sekunde žiri držali u jednom dahu. Nevjerojatni talenti, trud i upornost koji taj talent samo bruse pokazat će širok spetkar natjecatelja, od plesača, pjevača, mađioničara i plesača i u šestoj epizodi najpopularnijeg talent showa.

Ljubav prema plesu kod Noureddinea Sayeha plamti u svakom njegovom pokretu, a ljubav prema jednoj Hrvatici, ovog simpatičnog Tunižanina dovela je upravo u Hrvatsku. Upoznali su se preko Interneta, priča Noureddine, a nakon pet godina, svoju virtualnu ljubav ozakonili su brakom.

OVO JOŠ NIKADA NISTE DOŽIVJELI! Djevojčica (12) raspametila publiku britanskog ‘Supertalenta’

“Prvi put kada sam ga vidjela u Tunisu kako pleše, imala sam viziju da će on jednoga dana ići na Supertalent! Koliko je to bila njegova želja, postala je i moja, koja se ostvarila”, rekla je njegova supruga Tamara, a njegov nevjerojatan ‘robot dance’, kojim je izbezumio žiri imat ćemo priliku vidjeti ove nedjelje.

Svoj dragocjeni talent pokazat će i maleni virtuoz na još manjoj harmonici. Devetogodišnji Stjepan Magdić rastopit će srca žirija, a posebno Danijelino.

DANIJELA MARTINOVIĆ: ‘Najlakše je ‘zaboraviti grudnjak’ i obući tangice, ali to nisam ja’

“Ovaj tvoj sitan vez, pa to je fascinantno! Ja sam se zaljubila malo, moram to reći”, poručit će mu Danijela.

Naime, Stjepan je osvojio prvo mjesto 2013. na međunarodnom natjecanju u Italiji te 2014. prvo mjesto u nagradi Baby kategorija u Puli.

OSTAVIO JE ŽIRI BEZ DAHA: Akrobacijama je zaradio izravan ulazak u polufinale Supertalenta

“Najviše volim svirati. Od svih pjesama na harmonici najdraže su mi mađarski čardaš, finska polka i Mali virtuoz”, rekao je simpatični mališan.

Do sada smo u showu vidjeli nekoliko mađioničara i njihovih trikova, no ono što će Aryan iluzionist prirediti izut će sve iz cipela.

“Od rođenja sam upućen u misticizam, duhovnost i htio bih pokazati u Hrvatskoj i drugu vrsta iluzionizma. Ja se bavim close up-om. Radost i veselje koje probudim u ljudima je meni zadovoljstvo”, najavljuje 20-godišnji Arijan Ivanković.

‘SUPERTALENT’ DOBIO I TREĆEG POLUFINALISTA: Najmlađi mađioničar u Hrvatskoj dobio zlatnu ulaznicu

Posebno atraktivan, a pomalo i iznenađujuć nastup priredit će Celeste de Moriae koja će se predstaviti burleskinim plesom.

“Nadam se da će žiri prepoznati i da će im se svidjeti moja priča”, kaže Celeste koja nastoji živjeti umjetnost i uživati u tome što radi, a hoće li na scenu Supertalenta donijeti pure art, ostaje nam za vidjeti.

Povratak na Net.hr