TV

USKORO NOVA SEZONA

DOLORES I ANTON SNAGU SVOJE VEZE PROCIJENIT ĆE U ‘SUPERPARU’: ‘Preko Krišne smo se upoznali, tantra nas održava…’

Najljepša stvar koju je Anton za nju učinio bila je, kaže Dolores, kad ju je na aerodromu dočekao s tamburašima

Dolores Antić (32) obožava ples, instruktorica je joge koja je sedam godina provela u Indiji i bila članica Hare Krišne. Po zanimanju je aranžersko-scenografska dizajnerica, a s Antonom Rudanom (45) organizira razne festivale.

STRASTVENI BAJKERI RATKA I GORDON STIŽU U ‘SUPERPAR’: ‘Naše upoznavanje je rezultiralo tako da me pogodio zračnicom!’

Priznaje da se ne sjeća dobro kada se upoznala s Antonom.

“Bilo je to na nekom joga druženju i nisam ga baš doživjela. Prvih nekoliko godina bili smo poznanici pa prijatelji, a kad smo kliknuli kao ljubavnici – bio je to poseban trenutak!”, prepričava Dolores dodajući da nisu imali prvi spoj.

“Radili smo zajedno. Počeli smo primjećivati da među nama raste energija, a jedan poljubac sve je to zapečatio”, otkriva Riječanka koja za sebe kaže da je druželjubiva, tvrdoglava, uporna, kreativna, radišna, impulzivna i nepromišljena.

RTL

Četiri godine su u vezi

Uz organizaciju festivala, Anton se bavi biljkama i preživljavanjem u prirodi. Dolores ju je zaprosio prstenom s leptirom, a najljepša stvar koju je za nju učinio bila je, kaže, kad ju je na aerodromu dočekao s tamburašima.

“Nisam sreo ženstvenijeg muškarca kad treba zapeti u životu. Ona je deset u jednoj. Vrlo transparentna, svestrana, inteligentna i cjelovita osoba. Koristi svoje atribute za višu spoznaju u životu. Mačka!” zaključuje Anton, koji je s Dolores četiri godine u vezi, a iz prvog braka ima troje djece.

Za sebe kaže da je lijep, snažan, misaon, a njihovu vezu opisuje kao Krišnu, tantru, novac, hranu i meditaciju. “Preko Krišne smo se upoznali, tantra nas održava, novac nam je sladak, hrana nam je uživanje svaki dan, a meditacija kada nismo zajedno”, objašnjava Anton dodajući da je on romantičniji.

SLOŽNI FRIZERSKI DUO NATJEČE SE U ‘SUPERPARU’: Ozana i Ognjen devet godina su u braku, a upoznali su se zahvaljujući škarama

“Jako sam nabrijan na Shakespearea!” kaže i dodaje da, kada su slobodni, vole “analizirati tržište ljubavi”.

Zabavnu emisiju “Superpar” možete pratiti na RTL-u od ponedjeljka do četvrtka od 21 sat!

RTL

Povratak na Net.hr