TV

'LJUBAV JE NA SELU'

DENITA I MINELA NA RATNOJ NOZI: Evo zašto je Minela tražila tabletu za smirenje

Jučerašnji ‘Kukuruz istine’ donio je neke nove obrate i, naravno, istinu, koja je za neke možda ipak bila preteška.

Denita je priznala da se s Minelom nikada nije dalo razgovarati, te dodala da se takva  pokazala  i na kampiranju.

ŠTO ĆE REĆI ANJA? Fatalni ‘zagorski Putin’ ljubio se s drugom

“Ja je nešto pitam, a ona me totalno ignorira i to mrzim! I onda još naletim na situaciju gdje ona priča Dini neke stvari o meni i još provjerava slušam li ju. Ne mislim ja o njoj ništa loše već sam samo rekla ono što sam vidjela svojim očima i čula svojim ušima. Iza svega što sam rekla, ja i stojim”, objasnila je Denita sinoćnju epizodu Ljubav je na selu u kojoj je otvoreno rekla što misli o Mineli.

Također, otkrila je da smatra kako njezina suparnica igra neku vrstu igre u kojoj bi je isprovocirala samo da bi planula i ispala negativka. Smeta je što je Minela sa strane uvijek pričala da je otvorena s njom.

“S jedne strane mi je Minela bila draga, a s druge me jako provocirala, gdje sam ja pokušavala biti okej radi Dine, farme i ostalog”, ispričala je Denita. Objasnila je i Mineline ‘optužbe’ s kim je prvu noć provela u hotelu.

”Ja sam tada bila u šoku pa sam izmislila sam da me vani netko čeka samo zato jer je Dino izjavio da je zaljubljen u Minelu”, otkrila nam je Denita.

‘U jednom danu četiri dečka’

S druge strane, nakon što je pokušala izbjeći rasprave, Minela je ipak otvorila dušu te odlučila komentirati Denitinu priču.

“Ja sada citiram nju: ‘Nisam se zaljubila i nisam došla ovdje da se zaljubim već da se družim i da upoznam nove ljude’. Nakon pola sata mi je rekla da ima vezu vani i da je došla ovdje da se druži. Kroz sat vremena otišle smo na ručak, konobar joj se svidio i tražila ga je broj. Logično, poslije toga su se čuli. I onda navečer kaže da se zaljubila u Dinu. Dakle, u jednom danu, četiri dečka”, rekla je Minela.

Osim toga, otkrila je i ponešto o Dini: “Mene je živciralo što Dino nema svoje ja i što je sve radio što mu je govorila sestra. Kada on pronađe djevojku, ta će prvo morati proći kod Sandre na ‘skener’ da bi imala nešto s njim!”

Također, napokon je otkriveno i zašto je popila tabletu za smirenje.

”Tražila sam tabletu da bih mogla mirno spavati jer mi je dosta glume i glumaca”, otkrila je Minela.

Povratak na Net.hr