TV

TKO JE PROŠAO?

DEČKI POKAZALI SVOJE UMIJEĆE: Posljednji vlak za drugi krug ‘Zvijezda’ love sin punkera, reper i šansonijer

Večerašnja osma epizoda showa Zvijezde sa sobom dovodi novu, ujedno i posljednju skupinu natjecatelja koji preko audicija traže put do titule najbolje glazbene zvijezde. Tako će pred Tonyjem, Massimom, Remi, Majom i Foxom svoje glazbene mogućnosti pokazati i sin jednog hrvatskog punkera, reper s kriminalnom prošlošću i šansonijer s Korčule.

Tijekom dva tjedna na pozornici showa Zvijezde proći će stotinjak pjevača amatera između 16 i 35 godina iz raznih mjesta diljem Hrvatske. U današnjoj epizodi desetak kandidata pokušat će uhvatiti posljednju šansu za ulazak u drugi krug, no prije toga će morati poći strogu kontrolu žirija. Među njima je i Silvien Krošnjak, 27-godišnjak iz Rijeke čijeg oca poznaje upravo Goran Lisica Fox. Naime, Fox je 1980-ih pratio novovalnu glazbenu scenu u Rijeci, pa mu je za oko zapelo Silvienovo prezime.

„Tata Josip Krošnjak Pepi se bavio 30 godina glazbom, bio je član grupe Termiti, a kasnije i Let3. I mama je muzikalna, no ona je jedan period obožavala jazz“, otkrio je Silvien Foxu prije negoli je zapjevao, na iznenađenje svih članova žirija, pjesmu Nije ljubav stvar Željka Joksimovića.

U moru domaćih i stranih pop pjesama, jedan će mladić razbiti monotoniju – repanjem. Milorad Bošković (31) iz Poreča, umjetničkog imena Silk Flow, još je u srednjoj školi počeo pisati rime. Njegov najproduktivniji trenutak u amaterskoj karijeri dogodio se nakon što je završio u zatvoru zbog posjedovanja ‘trave’. Zatvoreničke je dane kratio pisanjem autobiografskih pjesama, a jednu od njih nazvanu Dvije godine otpjevao je pred Massimom, Remi i Tonyjem.

Nakon repanja, žiri će se osvježiti još jednim ugodnim glazbenim odabirom. Poliglot Marin Baničević (26) s Korčule, okušat će svoju sreću i pred Majom, Remi i Massimom otpjevati Ne me quitte pas belgijskog glazbenika Jacquesa Brela, kojeg smatraju tvorcem moderne šansone.

Ne propustite doznati tko će od ove trojice nastaviti s natjecanjem u showu Zvijezde – nova epizoda vas očekuje večeras u 20 sati na RTL-u!

Povratak na Net.hr